Artikel

Zwoele zomer: daten of reizen?

Zit je met smart te wachten op een ultra zwoele zomer(liefde)? Heerlijk warme avonden, lange strandwandelingen, dineren met een geweldig leuke man of vrouw terwijl je de golven hoort ruisen.. en dan die kus…. Ok! Genoeg gefantaseerd. Hoogste tijd om in actie te komen!

Leuke singles: waar?!

We horen je denken… “ja, ja ik wil wel maar ik kom gewoon niemand tegen!”. Nou, daar gaan we a la minute verandering in aanbrengen. Ligt jouw aandacht op dit moment nog voor al bij die matches die je van je datingsite ontvangt? Hoop je nog steeds dat die ene er tussen zit en je volgende week een ultra romantische date hebt aan het strand van Scheveningen of elders? Die kans is natuurlijk aanwezig maar klein.

Ideale man of vrouw

Jouw ‘ideale man of vrouw’ heeft waarschijnlijk zijn koffer al lang ingepakt. Zit met z’n kroost op een camping met allemaal leuke eenoudergezinnen (leest leuke single vrouwen) of als hij of zij geen kinderen heeft dan beleeft ze allemaal spannende avonturen in Costa Rica of een ander prachtige vakantiebestemming.

Zwoele zomer kansen

Wil je echt je kans op een date en een gave, zwoele, misschien wel héél romantische zomer vergroten? Vergeet even die datingsite. Die komt in september wel weer om de hoek kijken mocht je missie zijn mislukt. Kijk eens wat voor zomerfestivals er bij jou in de buurt worden georganiseerd als je niet op vakantie kunt, welke buitenactiviteiten er zoal te doen zijn. Echt een prima manier om op een losse manier veel nieuwe mensen te ontmoeten!

Wel op vakantie maar…

Nog een idee waarheen? Doe niet al te ingewikkeld. Kijk op de reisagenda of bij de lastminutes, lees een paar beschrijvingen van de aangeboden vakanties, en of het past binnen de vrije dagen die je tot je beschikking hebt. Is dat zo en spreekt de reis je aan? Boeken! Je zal zien hoe leuk het is om met andere singles een heerlijke zomervakantie te beleven en die vonk? Die zou zomaar eens over kunnen slaan…

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Jeugdreizen en jongerenkampen

gerelateerde artikelen

Viroloog pessimistisch over zomervakantie in Europa

Kwart Nederlanders verwacht vanwege coronavirus niet op zomervakantie te gaan

Vijf tips om na de zomervakantie weer in je ritme te komen

Voor het eerst met je nieuwe lief op vakantie: zo blijft het leuk

3 keer lekker last minute op vakantie met andere singles

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

advertentie

zomer 1 ouder gezinnen