Artikel

Zwijmel weg in de meest verleidelijke hotelkamer

Wil je ooit met je geliefde een waanzinnig romantische en verleidelijke vakantie beleven? Dan is de pittoreske villa van een Vietnamees strandhotel de ultieme bestemming. De Water Villa nummer vijf van het Six Senses hotel is uitgeroepen tot de meest sexy hotelkamer ter wereld.

De villa ligt aan de rand van de Ninh van Bay in Nha Trang. Je hebt een schitterend zicht over een koraalrif en ziet de zon onder gaan vanuit je kamer. De villa is alleen bereikbaar via een privéterp zodat je volledige privacy geniet.

Privé butler

Meer dan 20.000 stemmers kozen in september voor deze kamer uit maar liefst 950 inzendingen. De Water Villa 5 versloeg Suite 57 van het Viceroy Hotel in New York en ook een suite van het Bellevue Syrene in Sorrento. Dit zijn uiteraard wel aantrekkelijke alternatieven voor het geval dat de Water Villa 5 volgeboekt is.

De sexy hotelkamer heeft zijn eigen zwembad, een privédeck om lekker te kunnen zonnen, een bad en als klap op de vuurpijl een butler die 24 uur voor je klaarstaat. Daarnaast heeft de kamer zijn eigen mini-wijnkelder.

Vuurtje

Volgens de criteria moet een sexy, verleidelijke hotelkamer ‘rijp zijn voor verleiding en dus meer bieden dan een basiskamer. Sterker nog, het moet alles in het werk stellen om het vuurtje aan te wakkeren’. Volgens de jury voldoet deze kamer daar helemaal aan door de ligging aan de oceaan, het koraalrif en het afgelegen karakter. Kortom een kamer om dagen niet uit te komen..

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Winterkamperen: durf jij het aan?

Saoedi-Arabië wil meer toeristen aantrekken

10 flirt en versier tips voor singles op reis

Dit is waarom we makkelijker verliefd worden op vakantie

Vakantieliefje: zo ga je ermee om

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie