Artikel

Zuid-Afrika schitterende zomerbestemming voor singles

Altijd als eens het wonderschone, schitterende Zuid-Afrika willen ontdekken maar denk je dat je hiervoor in de winter op vakantie moet? Dan helpen we je graag uit de droom! Augustus is een uitstekende vakantiemaand om dit prachtige land te bereizen. Samen met andere avontuurlijke singles natuurlijk!

Voordelen van Zuid-Afrika in augustus

In augustus zijn de temperaturen in Zuid-Afrika mild. Gemiddeld is het er zo’n 19 graden. Prima temperatuur om al dat natuurschoon te aanschouwen. Want omdat de begroeiing minder dicht is kun je veel eenvoudiger al die mooie wilde dieren spotten! Bijkomend voordeel is dat de prijzen in de lodges en hotels in de ‘wintermaanden’ vaak een stukje lager liggen. Een reis naar Zuid-Afrika in onze zomer is dus ook nog eens extra voordelig voor je portemonnee.

Walvissen spotten

Over majestueuze dieren gesproken; de wintermaanden en augustus in het bijzonder, zijn in Zuid-Afrika zijn hét moment om walvissen te spotten die langs de kust voorbij zwemmen. Mooi om te weten! Behalve het prachtige wildlife heeft Zuid-Afrika natuurlijk nog veel meer te bieden. Ongeëvenaard natuurschoon is er een van. Prachtige stranden, vriendelijke bevolking en lekker eten!

Beest in jezelf los?

Laat jij het beest in jezelf los deze zomer en durf jij het avontuur aan te gaan met andere reislustige en ondernemende singles? Dan zijn onderstaande reisaanbieders je op het lijf geschreven!

Afreizen naar Zuid-Afrika met een leuke groep singles deze zomer doe je bijvoorbeeld met: Shoestring en de singlereizen van Fox Reizen. Ook Djoser heeft schitterende rondreizen door Zuid-Afrika op het programma staan. Niet alleen met singles als reisgezelschap, maar doorgaans gaan er wel veel singles mee op een dergelijke groepsreis. Zeker de moeite waard om te bekijken dus!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Koningaap - Safarireizen

gerelateerde artikelen

5 praktische tips voor een geslaagde fietsvakantie

Vrolijke winterzon vakanties voor singles

Deze dingen herken je vast wanneer je weleens gaat backpacken naar een ver oord

4 reisbestemmingen voor avonturiers!

Dichtbij: drie heerlijke groepsreizen naar de zon in de winter

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie