Artikel

Zorgeloos op reis met een reistas en rugzak van Dakine

Het Amerikaanse tassenmerk Dakine hanteert als slogan: “Travel gear that gets you there”. En het is echt waar. Dakine maakt tassen die je mee kunt nemen naar de stad, maar ook handige rugzakken bestemd voor mooie wandelingen in de natuur of om de bergen mee in te gaan. Bovendien zien de tassen er ook nog eens leuk en stijlvol uit.

Of je nu naar school gaat, naar de sportclub of op reis, Dakine heeft voor elke activiteit een passende tas. Verder heeft iedere persoon zo zijn eigen wensen wat betreft de indeling van een tas. Dakine heeft hier goed op ingespeeld, en biedt een zeer breed assortiment aan tassen. De tassen zijn allemaal gemaakt van zeer sterke materialen.

Stijlvolle rugzakken en tassen

Indien je voor een Dakine rugzak kiest, dan kies je voor goede smaak. Behalve dat je deze tas voor diverse sportieve activiteiten kunt gebruiken, is de tas ook nog eens zeer duurzaam. Voor steeds meer mensen is dit een belangrijk punt. En je kunt een rugzak van Dakine gemakkelijk als handbagage meenemen in het vliegtuig. Dakine heeft speciale camerarugzakken indien je een kwetsbaar fototoestel en verschillende lenzen wilt meenemen. Je kunt ook kiezen voor een dagrugzak om je lunchpakket, drinken en wat extra kleding mee te nemen. Voor de grote bagage heeft Dakine prachtige trolleytassen en duffeltassen in de collectie.

Waarom een Dakine rugzak kopen

De vakantie komt eraan, en je hebt toch echt die nieuwe tas nodig. Welk merk moet je kiezen, want het is toch een grote uitgave. Dakine rugzakken staan bekend om het prettige draagcomfort, wat ook niet onbelangrijk is. Verder zijn alle tassen zeer compleet, en vaak hebben ze meerdere ritsvakken en een vak voor een laptop – handig voor wanneer je vliegt met een maatschappij die een losse laptoptas rekent als één stuk handbagage. Sommige tassen hebben zelfs een apart compartiment voor een tablet. Het is maar net wat je allemaal wilt meenemen op je reis. Dakine tassen zijn nagenoeg overal online verkrijgbaar.

dakine rugzakken

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Met deze handig tips reis je duurzaam

4 x mooi wandelen of fietsen in Frankrijk

Toeristen weg, schildpadden komen terug op Koh Samui

Lekker op vakantie de natuur in samen met singles!

Bergliefhebbers hebben vertrouwen in zomervakantie 2020

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie