Artikel

Zonnige lente breaks voor actieve singles

Ben jij ook zo toe aan de lente? Zin om de winter van je af te schudden, te genieten van de eerste zonnestralen en iets leuks te ondernemen met andere singles? Dan zijn deze lente breaks een heel goed idee!

Weekendbreak Ameland

Onze eigen Waddeneilanden zijn prachtig! Neem het schitterende Ameland bijvoorbeeld. Ideaal voor een lekker weekendje weg. Go-Out organiseert een singlesweekend op 12 juni. Ga je mee lekker wadlopen of uitwaaien? Je verblijft in een mooie wellnessboerderij.

Fietsen op Corfu

De Griekse eilanden zijn zalig voor een voorjaarsbreak. Natuurlijk, je kan een hele week op je handdoekje blijven liggen maar ook op de fiets het eiland Corfu gaan verkennen! Estivant organiseert deze sportieve singles lente break. Ga je mee? 

Kiten in Egypte

In Egypte schijnt de zon al volop in de lente dus voor iedereen die optimaal wil genieten van de eerste warme zonnestralen vertrekt in juni met een groep hoger opgeleide singles naar Egypte om te kiten! Zin in sun & fun? Dan is dit jouw perfecte lentebreak.

Zeilen in Griekenland

We zeiden het al. In Griekenland schijnt het lentezonnetje al volop. Met zoveel eilanden de ideale bestemming voor een heerlijke zeilbreak. Lekker eten, varen, de kroeg in? Dat alles doe je met deze reis van VillaVibes. Je vertrekt op 6 juni.

Puur genieten in Portugal

Ook in Portugal geniet je al vroeg in het jaar van een heerlijk temperatuurtje. Dit maakt Portugal tot een ideale bestemming in het voorjaar. Wat dacht je van lekker zeilen, wijnproeven en natuurlijk andere leuke singles ontmoeten? Check snel de voorjaarsbreak van VialaRosa op 12 juni!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Wacht met je goede voornemens tot de lente

Single reis naar Kroatië: deze activiteiten kan je uitvoeren

Actieve reizen voor avontuurlijke singles

Vijf lekkere singlevakanties in April

5 reistips voor verlegen introverte singles

single2travel groepsreizen

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

advertentie