Artikel

Zo verdien je eenvoudig 10 euro meer via Airbnb

Verhuur jij je kamer, studio, appartement of hele woning via Airbnb en wil je de huurprijs een tikkeltje ophogen? Medeoprichter Nathan Blecharczyk van Airbnb heeft daarvoor een uitstekende tip!

Wanneer je een föhn neerlegt voor je gasten kan je zonder problemen bijna 10 euro meer per nacht vragen zo vertelt Nathan Blecharczyk.

Droge haren

Niet alleen de ligging, de gezelligheid en de netheid van een tijdelijke vakantiewoning zijn belangrijk voor potentiële huurders, blijkbaar hechten reizigers ook erg veel belang aan droge haren na het douchen.

10 euro

“We ontdekten dat mensen die een haardroger aanbieden in hun woning op Airbnb, makkelijk 10 dollar (zo’n 9,1 euro) meer kunnen vragen per nacht,” vertelde de medeoprichter en chief technology officer van Airbnb Nathan Blecharczyk aan Quartz. “10 dollar per nacht, dat is hoe belangrijk die haardroger blijkbaar is.”

Mannen

“Vaak zijn het mannen die er niet aan denken om haardrogers te voorzien,” legt Blecharczyk uit. “Omdat ze het zelf niet vaak gebruiken en het daarom vergeten voorzien. Maar het is echt vervelend voor een reiziger die er wel één nodig heeft en er niet mee wil zeulen. Dan is het fijn om te weten dat er een haardroger voor handen is. Dat is mijn praktisch advies dat ik kan geven aan iedereen die een woning of kamer via Airbnb verhuurt.”

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Slapen in een slaperig Italiaans dorpje met Airbnb

6 tips om fraude via Airbnb te voorkomen

Drie verrassende alternatieven voor Airbnb

Airbnb lanceert Trips

Met Airbnb gratis slapen tussen de haaien

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

advertentie