Artikel

Zo denken singles over vakantieliefde

Verliefd! De vlinders gieren door je buik, de zon schijnt, je loopt met je vakantielief over het warme zandstrand en dan… word je wakker! Dromen over een zalige, zomerse vakantieliefde is niemand vreemd. Of het nu om een oude of potentiële nieuwe vlam gaat, zomerse liefdes blijven bijzonder.

Vakantieliefde & singles

Er worden geregeld onderzoekjes gehouden onder singles over de liefde. En ja, ook die vakantieliefde staat dan weleens centraal. Zo kom je nog eens wat aan de weet… Om jou even een update te geven hebben we een aantal opmerkelijke weetjes over vakantieliefde en singles voor je verzameld.

Vakantieromance of echte liefde?

Wist je dat 97 procent van de singles denkt dat het mogelijk is om tijdens een vakantie een echte liefde te vinden? Maar toch heeft bijna de helft nog nooit een vakantieromance gehad..

Emigreren voor vakantieliefde

Maar als die vakantieliefde toch wat serieuzer blijkt te zijn dan in de eerste instantie werd gedacht dan blijkt uit onderzoek van Single2Travel dat maar liefst 70 procent van de singles alles en iedereen achter zich zou laten en zou emigreren.

Alleen of toch samen?

Ruim de helft van de singles gaat met vrienden op zomervakantie nog eens 13 procent van de singles trekt er het liefst helemaal alleen op uit. Strandvakantie of natuurreis?

Vakantiebestemming M/V

Vrouwen hebben een grote voorliefde voor het strand zo blijkt want 36 procent van de vrouwelijke singles gaat het allerliefste naar een vakantiebestemming met een prachtige strand. Vandaar die romantische fantasieën en aanzoeken in de branding 😉 En de mannen? De mannelijke single houdt van een vakantie in de natuur.

Uitgaan & ontmoeten

37 procent van de single vrouwen ontmoet het liefst nieuwe mensen op een georganiseerde tours tegenover 30 procent van de mannen. Mannen ontmoeten graag nieuwe mensen tijdens het uitgaan (30%) tegenover 12 procent van de vrouwen.

Flirten

Flirten en versieren, dat is onlosmakelijk verbonden met een zwoele zomerliefde. Singles flirten vooral door de ander uit te nodigen voor een lekker drankje of een etentje. Ook het maken van complimentjes wordt veelvuldig ingezet om elkaar te versieren tijdens de vakantie.

Ben jij ook zo toe aan een vakantieliefde? Lees dan deze 5 tips..

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Single vakanties

gerelateerde artikelen

Chinese dromen – Liefde in tijden van vooruitgang

Tragisch: man verdrinkt na huwelijksaanzoek onder water

Taboedoorbrekend: mee op singlereis

Vijf tips om na de zomervakantie weer in je ritme te komen

3 keer lekker last minute op vakantie met andere singles

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie