Artikel

Zeilvakanties voor singles: het ultieme genieten!

Ben jij wel eens op zeilvakantie geweest? Dan herinner jij je vast alle prachtige baaien, heerlijke uren op het water met de wind door je haren, het zonnetje op het dek, het ruisen van de golven en de sensatie van het volkomen ontspannen zijn. Nog nooit gezeild? Dan is dit je kans! Nu je single bent en niemand hebt om rekening mee te houden is een zeilvakantie echt het ultieme cadeau aan jezelf.

Wat maakt zeilvakanties zo speciaal?

Het gevoel van vrijheid, de zon op je gezicht, schitterende zonsondergangen, de diversiteit aan plaatsen die je aandoet en natuurlijk het reisgezelschap maakt een zeilvakantie met singles een geweldige belevenis die iedereen eens zou moeten meemaken. Behalve dat je semi-actief bezig bent op de zeilboot is er ook genoeg tijd om te relaxen, zonnen, zwemmen, heerlijk te eten en te kletsen met je reisgenoten. Natuurlijk ga je ook aan land en kan je daar prachtige excursies maken. Ook zin om je eens lekker te laten verwennen en samen de zeilen te hijsen? Er is een erg aantrekkelijk aanbod van zeilvakanties voor singles!

In binnen of buitenland zeilen?

Zeilvakanties zijn er naar tal van bijzondere bestemmingen. Ver weg of toch liever dichtbij? Je kunt met singles gaan zeilen in ons eigen Nederland. Denk maar aan de Waddeneilanden. Liever een azuurblauwe zee? Dan ga je lekker zeilen in Portugal, Turkije, Griekenland of het Italiaanse Sardini├ź. Nog verder weg? Dat kan hoor! Want er zijn ook zeilvakanties voor singles in het Cara├»bisch gebied. Zie je jezelf al met een cocktail in de hand, je snorkel aan de reling en een vers gegrild visje op de barbecue? Wij ook!

Zeilvakanties speciaal voor singles

Net als bij andere groepsreizen speciaal voor singles geldt ook voor single-zeilvakanties dat je op reis gaat met een groep gelijkgestemden. Leuke, vlotte ondernemende singles van je eigen leeftijd die zin hebben in een leuke tijd samen met anderen. Of je nu veel of geen ervaring hebt met zeilen, er zijn zeilvakanties voor beginners en gevorderden, zeilvakanties waar je niets hoeft te doen behalve jezelf te laten pamperen maar ook zeilvakanties waar je een handje mee kunt helpen als je dat leuk vindt. Heb jij zin in een prachtige vakantie vanaf het water? Pak die bootschoenen dan maar vast uit de kast en kijk snel naar het uitgebreide aanbod zeilvakanties voor singles. Dat wordt genieten!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Single maar niet alleen

gerelateerde artikelen

5 praktische tips voor een geslaagde fietsvakantie

7 tips voor singles die verliefd willen worden op vakantie

Alleen thuis blijven deze zomer? Singles peinzen er niet over!

Singles verleggen hun grenzen op reis

Op zoek naar de liefde: boek eens een vakantie!

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

advertentie