Artikel

Yoga jezelf op een welverdiende singlevakantie

Regelmatig aan yoga doen brengt ontspanning, innerlijke rust en vitaliteit. In onze drukke maatschappij zorgt yoga ervoor dat je veerkrachtig blijft en in evenwicht. Dat gevoel wil je vast en zeker ook ervaren op vakantie! Wist je dat er fantastische wellness & yoga reizen zijn speciaal voor singles?

Yoga ontspant

Wanneer je al eens aan yoga hebt gedaan dan weet je dat je door houdingen en bewegingen met aandacht en op het ritme van de adem uit te voeren, je lichaam en geest helemaal tot rust komen. Wat vast zat kan gaan stromen, de adem wordt regelmatig, het lichaam soepel en krachtig. De gedachten komen langzaam tot rust, de geest wordt stil en helder, het lichaam wakker en vitaal.

Waarom Yoga beoefenen?

Het kan zijn dat je gewoon lekker wil bewegen in een ontspannen omgeving, zonder prestatie-element. Of je voelt je aangetrokken tot de spirituele kant van yoga. Of je kiest voor yoga omdat je last hebt van stress en spanning. Dat kan zich uiten in onder meer rugklachten, overspannenheid, burn-out, slapeloosheid en problemen met de adem. Door het doen van yoga kom je positief in het leven te staan. Pijn en spanning verminderen of lossen op. Na een yogales kan het zijn dat je dat waarmee je binnen kwam, ineens in een ander licht ziet. Alles lijkt lichter en makkelijker.

Yoga op vakantie

In de traditionele Chinese geneeskunde gaat men ervan uit dat de lever ontgift door met blote voeten op bedauwd, enigszins vochtig gras te gaan staan, bij voorkeur bij zonsopgang. Koel maar werkzaam! Ideaal dus om yoga te beoefenen wanneer je op vakantie bent dus! Singlereizen met yoga als thema gaan vaak naar zonovergoten bestemmingen en worden ook wel gecombineerd met zeilen of wellness elementen. Eén ding hebben ze altijd met elkaar gemeen; totale ontspanning in een mooie, aangename omgeving en goed gezelschap.

Yoga & wijn

Voor iedereen die reikhalzend uitkijkt naar zijn of haar welverdiende vakantie met een glaasje wijn en dit wil combineren met ultra relaxte yoga-oefeningen hebben we nog wat interessante houdingen! 😉

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Skivakantie nieuwe stijl: wintersport én ontspanning

Tips om zen op het vliegtuig te stappen

De mooiste casino bestemmingen 2019

Ontspan tijdens deze yoga reis naar Ibiza

8 slimme tips om het maximale uit je vakantie te halen

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie