Artikel

Winterzon hotspots voor singles

Mis je de zomerzon al nu de herfst echt zijn intrede heeft gedaan? Niet getreurd want we blikken gewoon vast naar zonovergoten winterzon vakanties! De leukste, lekkerste winterzon hotspots voor singles zetten we alvast even voor je op een rijtje.

Winterzon vakanties voor singles

Niet iedereen houdt van de winter. Menigeen heeft echt last van een lichte depressie wanneer de dagen korter worden en de temperaturen dalen. Niet voor niets dan winterzonvakanties ieder jaar opnieuw reuze populair zijn. Ook bij singles! Ben jij ook toe aan een hartverwarmende winterzonvakantie waarbij je ook nog eens leuke nieuwe mensen ontmoet? Dan heb je de keuze uit wonderschone bestemmingen. Laat die wuivende palmen maar komen!

Verweggistan

Natuurlijk… het spreek voor zich dat je voor een overheerlijke winterzon vakantie ietsjes langer onderweg bent dan wanneer je in de zomer de zon op zoekt. Maar dan heb je ook wat! Want met zon-zekere bestemmingen als Gambia, Bali of Curaçao hoef jij je niet af te vragen wat voor weer het de volgende dag wordt. Met alle dagen zon en tropische temperaturen lijkt het koude kille Nederland niet heel ver weg, dat is het ook-;). Behalve zon zee en strand kan je op heel wat winterzon-bestemmingen ook prachtige excursies maken. Maak kennis met nieuwe culturen, laat je smaakpapillen verrassen en laat je overrompelen door de schitterende natuur.

Niet alleen maar samen op singlereis

Een singlereis is geen datingvakantie maar wel een ontzettend leuke manier om nieuwe vrienden te maken die net als jij op dit moment single zijn. Slaat de vonk onverwachts toch over terwijl je daar in je hangmatje ligt of dineert aan zee? Geen paniek, iedereen kan verliefd worden en wanneer je allemaal single bent én ook nog eens in een schitterende omgeving verblijft is die kans misschien toch net iets groter da wanneer je dik ingepakt tegen de kou met een rode neus in de supermarkt staat… Toch is dat niet het “doel” van je vakantie. Belangrijkste is dat je met een leuke groep nieuwe mensen geniet en plezier maakt!

Aanbod winterzonvakanties voor singles

Lijkt het je wel wat om dit jaar de kou te ontvluchten en een zonnig avontuur aan te gaan met interessante gezellige mensen? Kies dan jouw ultieme groepsreis uit, pak die koffer in en ga volop genieten!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Single vakanties

gerelateerde artikelen

Vrolijke winterzon vakanties voor singles

Op reis met singles rondom Valentijnsdag

Dichtbij: drie heerlijke groepsreizen naar de zon in de winter

Singlereizen met een fijne uitdaging!

Winterzon versus zomerzon: dit zijn de verschillen

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Shoestring - Cuba