Artikel

Wintersportvakantie kriebels voor alleenstaanden

Het is pas begin september en nu al krijgen singles serieuze kriebels als de aan de naderende wintersportvakantie met andere alleenstaanden denken. En daar blijft het niet bij. Er wordt al volop gezocht en gekeken naar de vakantiemogelijkheden deze winter.

Wintersport de ideale singlevakantie?

Klopt als een bus. En dat is ook niet zo heel raar. Want een wintersportvakantie met andere alleenstaanden is eigenlijk de ideale singlevakantie. Waarom? Nou…

3 redenen voor een wintersportvakantie met singles

Ten eerste duurt een wintersportvakantie niet te lang en niet te kort. Meestal ga je ongeveer een weekje en dat is een prima periode om met wildvreemden op vakantie te gaan en elkaar wat beter te leren kennen.

Ten tweede ben je de hele dag lekker actief met jezelf en elkaar bezig. Bij een wintersportvakantie met singles ligt de nadruk op het skiën of het boarden en niet op elkaar. Het leren kennen van je medereizigers in de groep gaat spelenderwijs en dat is heel relaxed.

Ten derde heb je buiten het sportieve deel van de wintersportvakantie in de avonden genoeg stof om over te praten met elkaar. Lekker bij een knapperend haardvuur of liever feesten tijdens de après-ski? In beide gevallen gaat het er heel ontspannen aan toe.

Eerste keertje

Deze drie elementen maken een wintersportvakantie met andere singles heel erg verleidelijk en dus populair. Misschien heb jij de smaak al te pakken door voorgaande ervaringen of wordt het voor jou een eerste keertje? Wij weten in ieder geval heel zeker dat je een topvakantie tegemoet zult gaan.

Wil je zeker weten dat je in een goed skigebied zit en met een leuke groep singles gaat wintersporten die van ongeveer jouw leeftijd zijn? Begin dan niet te laat met oriënteren. Check de reiswijzer of de wintersport groepsreizen op Single2Travel.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Als eenoudergezin op wintersport: tips voor een super vakantie!

Skivakantie nieuwe stijl: wintersport én ontspanning

Winterzon versus zomerzon: dit zijn de verschillen

Ontdek de allerlekkerste wintersport breaks voor singles deze winter!

Waar kan je het best en goedkoopst après-skiën op wintersport?

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

advertentie

wintersport singles