Artikel

Wigwam.travel pakt het net wat anders aan op de reismarkt

Verandering in zicht als aan deze nieuwe reisaanbieder ligt. Wigwam.travel is nu online en gaat het volgens eigen zeggen net even anders aanpakken.

Combineren van het beste aanbod

,,Metropool, stad, zonbestemming of verre reis: wie hier boekt is verzekerd van een super hotel en fijne vluchttijden. Het aanbod reikt van Bangkok tot Zakynthos en Madrid. Wigwam stelt pakketten samen uit het aanbod van alle airlines en hotels en heeft een strenge selectie op het gebied van locatie, sfeer en uitstraling. Slapen gebeurt daardoor altijd op een centrale, hippe en kwalitatieve plek, vluchttijden en airlines kiezen reizigers zelf uit de beste opties voor heen en terug. Zo biedt Wigwam de kwaliteit van een luxe touroperator, maar dan met een heel wat leuker prijskaartje”, stellen de initiatiefnemers.

Elke dag nieuwe reizen

Bij Wigwam staan elke dag weer nieuwe reizen online. Bob Stolk, initiatiefnemer van Wigwam, heeft vertrouwen in zijn nieuwe reisorganisatie: “De meeste aanbieders van pakketreizen focussen vooral op de prijs – zo goedkoop mogelijk – en dat gaat meestal ten koste van de kwaliteit van het hotel. Dat is het gat waar wij met Wigwam inspringen: onze hotels zijn zorgvuldig en handmatig gekozen. Ze hebben altijd een mooi design, zijn centraal gelegen, de beoordelingen zijn goed en de service is van hoge kwaliteit. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn, want met een aanbod van twee tot en met vijf sterren hebben we reizen in alle prijsklassen. We bieden veel stedentrips en zonvakanties in Europa aan, maar er zijn ook reizen naar Bali, New York en Mexico te boeken. En we blijven ons aanbod uitbreiden.”

Over Wigwam.travel

De mannen achter Wigwam.travel zijn Bob Stolk en Jens Steenhuis, dezelfde jonge ondernemers die eerder de ticketsite PaperFlies.com opzetten.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Wintersport, weekendbreaks en lastminute vakanties populair bij singles

Stedentrips voor singles als ultieme verrassingsvakantie

Verleng de zomer!

Vlucht op Schiphol geannuleerd: wat nu?

Weekendje Berlijn: de leukste tips op een rij

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet?...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie