Artikel

Welke toys neem jij mee op reis?

Op reis vertrekken is een heerlijk gevoel. Even weg van alle stress en op weg naar een welverdiende vakantie! Nu alleen nog even je koffers inpakken, het laatste stressvolle karweitje. Welke kleren neem je mee, wat mag je zeker niet vergeten en dan misschien nog wel de belangrijkste vraag: welke seksspeeltjes ‘smokkel’ je in je koffer mee? Deze kun je nog voordat je vertrekt aanschaffen op bijvoorbeeld Easytoys.nl.

Seksspeeltjes op reis: onmisbaar

Je hoeft je niet te schamen. Als je op vakantie gaat voor langer dan een paar dagen zou je gek zijn geen seksspeeltjes mee te nemen naar je bestemming. Een beetje extra ontspanning op reis kan altijd toch? De vraag is natuurlijk wat neem je allemaal mee in de bagage zonder het risico te lopen een gek figuur te slaan aan de incheckbalie van je vlucht? Of je nu een man of een vrouw bent: een beetje lustopwekkende massageolie/glijmiddel is altijd een goed idee. Voor mannen is een fleshlight een optie: makkelijk verplaatsbaar en in de koffer te krijgen. Voor vrouwen zijn de opties natuurlijk uitgebreider maar is de favoriet uiteraard de vibrator. Vibrators kan je tegenwoordig in alle maten en vormen krijgen en zijn dan ook ideaal om nog vlug even de koffer in te smijten.

sekstoys op reis

Let op! Enkele richtlijnen

Wat voor vibrator je ook meeneemt, het is best even op te letten bij het inpakken om gekke situaties te vermijden. Geen zin in een vibrerende koffer op een gênant moment? Verwijder voor de zekerheid alle batterijen uit de seksspeeltjes. Daarnaast denk je ook best even aan hygiëne: stop je speeltjes liefst in een aparte, afsluitbare zak. Let ook op met het eerder vermelde glijmiddel of de massageolie. Vloeistoffen op vluchten zijn beperkt: zoek dus goed op hoeveel je eigenlijk mee mag nemen. Ten slotte loont het ook altijd even de exacte wetgeving van je bestemming op te zoeken. Hoe ongelofelijk het ook lijkt er zijn nog altijd heel wat landen waar seksspeeltjes verboden zijn. En dat zijn niet altijd de landen die je zou verwachten.

 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

SNP Natuurreizen

gerelateerde artikelen

Onderwater seks onder de loep

Seks opgeven om te kunnen reizen?

Singles gaan steeds verder tijdens weekendjes weg

Sex on the Beach: Onbetaalbaar?

Waarom een onenightstand op vakantie extra fijn is

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

advertentie

SNP Natuurreizen