Artikel

Welke toy verstop je het gemakkelijkst in je koffer?

Ga je op vakantie met je familie, met je vrienden of met je vriendinnen en wil je eigenlijk niet op vakantie gaan zonder een toy mee te nemen? Dan is het verstandig een toy aan te schaffen die je gemakkelijk in je koffer kunt verstoppen. Kijkt er iemand in je koffer en heb je jouw toy goed verstopt, dan hoef je je hier in ieder geval geen zorgen om te maken. Maar welke toys kun je het beste meenemen in je koffer en hoe? Het antwoord op deze vragen, lees je in dit artikel.

Een dildo meenemen op vakantie

Wil je een dildo meenemen op vakantie, dan raden wij je aan een kleiner formaat van deze sekstoy mee te nemen. Er zijn speciale toys in reisformaat, ofwel sekstoys die speciaal in een wat kleiner formaat ontwikkeld zijn om het meenemen in de koffer wat gemakkelijker te maken. Voor het verstoppen van de toy, raden wij je aan om het seksspeeltje in een zijvakje van je koffer te doen. Heeft je koffer geen zijvakken of ben je bang dat er ook in de zijvakken van je koffer gesnuffeld wordt, dan doe je de toy tussen je ondergoed. Hier gaat niemand tussen kijken, wat het een goede verstopplek voor jouw dildo maakt.

Een cockring meenemen op vakantie

Een toy die je ook gemakkelijk mee kunt nemen op vakantie, is de cockring van een aanbieder als Easytoys.nl. Ga je met je vriend(in) op vakantie en kun je deze toy echt niet missen, dan stop je ‘m eenvoudig in je koffer. Het seksspeeltje is namelijk niet groot, eenvoudig mee te nemen en bovendien leuk om eens tussen de lakens te gebruiken. Voor het verstoppen van de cockring, raden wij je aan om een goed plekje tussen je sokken, je ondergoed of je andere kleding te gebruiken. Omdat het speeltje zo klein is, kun je het eenvoudig tussen je kleding verbergen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Onderwater seks onder de loep

Sex on the Beach: Onbetaalbaar?

Waarom een onenightstand op vakantie extra fijn is

Dit is waarom je geen bagagelabel aan je koffer moet hangen

Vakantiestress voorkomen: drie tips!

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Tenzing Travel - Noord-Amerika