Artikel

Weer lekker voordelig vliegen met Air Miles

Na vier jaar kun je met je gespaarde Air Miles weer korting krijgen op vliegreizen en dus voordeliger op vakantie. Zestien jaar lang kon je alleen bij KLM vliegen met de gespaarde Air Miles maar in 2010 gaf de luchtvaartmaatschappij er de brui aan vanwege hun eigen spaarprogramma Flying Blue.

Transavia nam vervolgens het stokje over maar stopte er ook mee in 2013. Daarmee waren de gespaarde Air Miles niet meer inwisselbaar voor korting op vliegreizen.

Samenwerking

Nu is Air Miles een samenwerkingsverband aangegaan met Vliegtickets.nl en kan je met de Air Miles dus weer lekker goedkoop de lucht in. De boekingssite biedt vliegtuigstoelen op alle reguliere vluchten ter wereld aan dus keus genoeg.

De directeur van Loyalty Management Netherlands Erik van Essen, het bedrijf achter Air  Miles, zegt dat deze nieuwe mogelijkheid voorziet in een grote behoefte.  Dat geloven wij graag, want wie wil er nou niet met korting een vliegticket kopen?

Air Miles

De nieuwe samenwerking is onderdeel van een gehele vernieuwing van het Air Miles programma zegt Van Essen. Eerder werd al bekend gemaakt dat Bol.com ook korting ging bieden via Air Miles. Je kunt ze verder onder meer inwisselen bij attractieparken en goede doelen. Inwisselen en sparen kan bij Albert Heijn, Shell, V&D, Etos, Praxis en Gall & Gall. Air Miles is met zes miljoen deelnemers het grootste spaarprogramma van Nederland.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Vijf tips om die upgrade in het vliegtuig te bemachtigen

Extra voordelige ticketsale bij KLM

7 echt bruikbare vakantie bespaartips

Vlieg super voordelig naar Canada

Airline failliet: zo krijg je je geld terug

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie