Artikel

Weekendje weg met singles

Als kersverse single zie je het misschien nog niet zo zitten om een week of langer met een groep vreemden op vakantie te gaan, dat snappen wij best. Want hoe weet je nou of zo’n groepsreis iets voor jou is? Daar kom je alleen maar achter door het uit te proberen. Daarom is een weekendje weg de ideale singlevakantie!

Om jou ook te laten proeven van het fenomeen singlereizen leggen we je een paar aantrekkelijke opties om samen een paar dagen met andere singles op reis te gaan voor;

1# Singles weekend weg

Heb jij zin in een gezellig weekend weg? Vol met heerlijk eten, leuke activiteiten en goede feestjes? En wil je op een relaxte manier andere singles ontmoeten? Dan is deze WeekendVibes echt iets voor jou!

2# Wandelweekend Valkenburg

Fraaie wandelingen door het groene heuvelland met onder andere bossen, prachtige kastelen, oneindige weilanden en de sfeervolle stad Maastricht. Natuurlijk nemen we óók de tijd om zo nu en dan ergens neer te strijken voor een welverdiend kopje koffie met een lekker stukje vlaai op een van de vele terrasjes… Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellig, afwisselend én sportief tussendoortje. Dus pak in die wandelschoenen en wandel met ons mee!

3# Kamperen: 3 dagen in de Ardennen

Als je met ons meegaat een weekendje kamperen in Ardennen dan leer je noSun kennen. Deze reis heeft alle noSun elementen; actief, outdoor, een gezellige groep, en een ervaren reisbegeleider. Ga met ons mee op singlereis!

4# 3-daags Yogaweekend Loonse-Drunense Duinen

Hotel Guldenberg biedt de kracht van natuur, stilte, rust en inspiratie… de perfecte basis voor dit yoga- en wandelweekend. Wist je dat yoga en wandelen samen een perfect duo vormen. Waar je bij yoga bewust ‘actief stilstaat’, ga je met wandelen juist de beweging in. Voeg daar de prachtige locatie aan toe en je ervaart ontspanning in lichaam een geest!

5# Hartverwarmend Valencia

Toegegeven, deze trip is ietsjes langer dan een weekend, namelijk 5 dagen. Maar wat zul je genieten! Valencia is een plaatje waar ieders hart sneller van gaat kloppen. Valencia is ‘hot’! De stad wordt door de Spanjaarden zelf ‘La ciudad de la marcha’, ofwel de uitgaansstad genoemd. We beleven de stad in al haar facetten: van het historische stadshart met sfeervolle tapasrestaurantjes tot de kuststrook met langgerekte zandstranden en moderne architectuur.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Shoestring - Cuba

gerelateerde artikelen

Singlereizen voor beginners

4 x mooi wandelen of fietsen in Frankrijk

Machu Picchu dan toch niet open voor toeristen op 1 juli

Oostenrijk: veilige keuze voor een zomervakantie

Reisapp GoHere lanceert ‘Culture on the Couch’

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet?...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Koningaap - Safarireizen