Artikel

Weekendje weg met singles: drie redenen om te boeken

Zin in een weekendje weg maar weet je niet goed waarheen en met wie nu je single bent? Dan geven wij je drie goede redenen om als de wiedeweerga een leuke weekend trip te boeken!

1# Samen ontdekken is leuker dan alleen

Alleen een stedentrip maken? Kan natuurlijk heel erg leuk zijn. Zeker als je een stad bezoekt waar je al vaker bent geweest en er goed de weg kent. Wil je weleens een nieuwe stad of streek bezoeken? Dan voel je je misschien al snel verloren. Daarnaast is samen reizen en ontdekken vaak leuker dan alleen. Alle indrukken verwerken, belevenissen delen, kunst, cultuur of op culinair gebied elkaars smaak beleven geeft dat weekendje weg echt een extra dimensie.

2# Nieuwe vrienden erbij

Vind je het lastig om je vrienden te vragen met je mee te gaan voor een stedentrip of weekendje weg? Ga dan gewoon zelf met een leuke groep. Jouw reisgenoten zijn net als jij alleen en hebben er reuze veel zin om er een top weekend van te maken. Omdat je voor een bepaald type break hebt gekozen (denk stedentrip cultuur, relax weekend, wandelweekend..) ontmoet je automatisch nieuwe mensen met dezelfde interesses. Voordat je het weet heb je er een heel stel nieuwe vrienden bij!

3# Drempel verlagend

Alleen op reis, maar toch samen? Dat is voor veel singles een heikel punt. Hoe zit het met de privacy, vind ik die andere mensen wel aardig, wat als ik met niemand een klik heb of me niet thuis voel tussen een stel vreemden…? Het zijn veel voorkomende vragen van singles die nog nooit met een groepsreis op vakantie zijn geweest. En terecht. Het is ook hartstikke spannend en je weet van te voren ook niet of het echt iets voor jou is. Juist daarom is een weekendje weg de perfecte break. Laagdrempelig en van korte duur. Voordat je het weet ben je weer thuis!

Weekendje Weg

Zin om je grenzen te verleggen en uit te proberen of zo’n weekendbreak bij je past? Bij Groepsreizen ontdek je de rubriek Weekendje Weg. Daar vind je gerenommeerde aanbieders van weekends, breaks en korte reizen speciaal voor singles. Ook op de reisagenda staan vaak leuke trips. Doe er je voordeel mee en geniet!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Single vakanties

gerelateerde artikelen

Zagreb ideale stedentrip met vrienden

Stedentrips voor singles als ultieme verrassingsvakantie

Met leuke singles de herfst in

Singlereizen voor beginners

Weekendje Berlijn: de leukste tips op een rij

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie