Artikel

Wandelvakanties met singles: stap erin!

Wanneer je van wandelen houdt breng je vaak tijd door in de natuur. Bossen, meren of aan zee, er zijn zoveel prachtige wandelroutes dat je voorlopig niet uitgewandeld bent. Misschien heb je een vast wandelgroepje op zondagochtend of ga je weleens met andere singles aan de wandel tijdens een singles-event. Dan heb al ervaren hoe ontspannen én gezellig dat kan zijn. Een wandelvakantie met singles is letterlijk de volgende stap!

Wandelvakantie puur natuur

Tijdens een wandelvakantie bewandel je beslist de mooiste paden. Niks zo fijn om je drukke leventje even achter te laten, je wandelschoenen aan te trekken en de frisse lucht in te ademen. Even ‘back to nature’. Heerlijk! Wist je trouwens dat er wandelvakanties zijn naar tal van prachtige vakantielanden? Hou je van fjorden, bossen en meren; dan kunnen we je een wandelvakantie naar Zweden aanbevelen. De natuur op z’n best.

Wandelen voor zonliefhebbers

Maar ook zonliefhebbers komen tijdens een wandelvakantie aan hun trekken. Want er zijn tal van wandelreizen te vinden die jouw hartje sneller doet kloppen. Denk maar eens aan Portugal of Italië! Niet alleen wonderschoon maar natuurlijk ook een sensatie voor je smaakpapillen. Want een lekker wijntje of  glaasje port na een mooie wandelroute mag tijdens deze single groepsreizen natuurlijk niet ontbreken.

Nieuw vrienden maken

Wandelvakanties in groepsverband samen met singles zijn in allerlei opzichten een bijzondere ervaring te noemen. Jij en andere singles worden door ervaren reisleiders begeleid op schilderachtige routes en je leert elkaar beter kennen. Je gaat alleen… maar je komt terug met nieuwe vrienden en vriendinnen. Waar wacht je nog op!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Koningaap - Safarireizen

gerelateerde artikelen

Op reis met singles rondom Valentijnsdag

Singlereizen met een fijne uitdaging!

Innsbruck is ultieme bestemming voor winterwandelaars

Taboedoorbrekend: mee op singlereis

Verleg je grenzen: ontdek singlereizen

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

advertentie

Single vakanties