Artikel

Wandel samen met singles op vakantie

Samen genieten van de natuur wanneer je single bent? Dat is helemaal geen onoverkomelijk probleem. Sluit je aan bij een groep voor een actieve wandelvakantie en je hebt het reuze naar je zin!

Wandelen met singles

Doe jij niks liever dan je wandelschoenen uit de kast trekken en erop uit gaan? Door de bossen, langs rivieren, in de jungle of geef je de voorkeur aan schitterende wandelroutes langs de fjorden? En is wandelen op vakantie voor jou een must maar heb je geen zin om alleen op reis te gaan? Ga dan samen met andere enthousiaste wandelaars! Neem nou SNP reizen. Zij organiseren al sinds jaar en dag wandelreizen voor natuurliefhebbers zoals jij. En ook al hangt er aan de wandelvakanties van SNP geen labeltje met ‘singlereizen’, een groot deel van jouw reisgenoten heeft op dit moment ook geen partner en daarom vinden ze het leuk om samen met jou het avontuur aan te gaan.

Beginners of gevorderden?

Ben je een beginnend wandelaar en heb je nog maar pas ontdekt hoe gaaf het is om te voet de natuur te ontdekken? Geen nood! Bij SNP hebben ze wandelreizen op ieder niveau. Voor beginners en gevorderden, relatief eenvoudige tochten tot behoorlijk pittige. Jij stelt gewoon je eigen uitdaging vast. Dat geldt ook voor de bestemming. Wil je lekker dichtbij huis blijven deze zomer? Dat kan want ze bieden ook mooie wandelvakanties aan in ons eigen land.

Wil je liever andere culturen ontdekken, dan kom je als enthousiaste wandelaar ook aan je trekken want er zijn echt schitterende rondreizen te vinden in verre exotische oorden zoals Peru of Costa Rica. Door het brede aanbod is er altijd een wandelreis te vinden die past bij jouw tempo en wensen. Zeker weten dat je kunt afreizen? Bij SNP hebben ze ook wandelreizen met een gegarandeerd vertrek!

Wie de schoen past..

Als ervaren wandelaar weet je het al, maar als beginner misschien nog niet: goed materiaal bepaalt voor een heel groot deel jouw wandelplezier op vakantie. Je hebt echt geen zin in blaren, natte voeten terwijl ze droog moeten blijven en infecties. Zorg daarom dat je goed voorgelicht wordt over bijvoorbeeld je wandelschoenen.

Laat je goed voorlichten bij een speciaalzaak want zij weten precies welke wandelschoenen je nodig hebt voor het type tocht dat je gaat maken.  Dit geldt ook voor het soort sokken dat je aantrekt. Eenmaal goed voorgelicht en in bezit van het juiste materiaal ga jij een fantastische wandelvakantie tegemoet!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Shoestring - Cuba

gerelateerde artikelen

4 x mooi wandelen of fietsen in Frankrijk

Toeristen weg, schildpadden komen terug op Koh Samui

3 x met singles op vliegvakantie

Lekker op vakantie de natuur in samen met singles!

Oostenrijk: veilige keuze voor een zomervakantie

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

advertentie

Shoestring - Cuba