Artikel

Vriendinnen weekend: inpaktips handbagage

Het is voorjaar dus de ideale tijd om een weekendje met je best friend forever naar een heerlijke stad te gaan. Sevilla, Rome of misschien shoppen in Milaan? Een klein nadeel, het inpakken van zo’n klein handbagage koffertje blijft een uitdaging. Daarom een paar handige tips om er een topweekend van te maken!

Zo houd jij voortaan je kleding kreukvrij, raak je geen oorbellen meer kwijt en houd je je beha’s mooi in model. Dat is een stuk fijner aankomen op bestemming. Vergeet de tips ook vooral niet door te sturen aan je vriendin!

Parfumflesjes
Niks zo vervelend als een kapot parfum flesje in je handbagage! Bewaar deze (en andere breekbare dingen) dus in een sok, zo is de kans dat het flesje kapot gaat veel kleiner.

Oorbellen
Waarschijnlijk heb je thuis ook wel zo een lade met daarin extra knoopjes die je bij een nieuw bloesje krijgt. Wij hebben eindelijk een doel voor die honderden knopen die je nooit gebruikt. Gebruik ze om je oorbellen doorheen te prikken. Zo houd je je knopjes bij elkaar en vind je ze gemakkelijk terug.

Oplaad kabels 
Vaak heb je enorm veel kabels mee op vakantie. Voortaan voorkom je een warboel van opladers door ze netjes op te bergen in een stevige brillenkoker, die je niet meer gebruikt.

Voorkom kreukels
Ook als je weg bent, wil je er graag leuk bijlopen en al helemaal op citytrip! Kreukels in je kwetsbare blousejes voorkom je door ze eerst in een plastic tas te doen en daarna pas op te vouwen. Het plastic laagje zorgt ervoor dat de vouwen niet in je shirt blijven zitten.

Kettinkjes 
Het is helemaal hip om meerdere kettinkjes bij elkaar te dragen, maar wat een fiasco als al die halssnoeren in de knoop gaan zitten! Dit voorkom je door je kettingen door een rietje te rijgen en met een plakbandje vast te plakken.

Rollen 
Ben jij al bekend met het rol trucje? Als je je kleding oprolt in plaats van opvouwt nemen ze op mysterieuze wijze veel minder ruimte in beslag. Heel handig als je maar weinig mee kan nemen.

Lege ruimte vullen 
Als jij graag een paar laarsjes mee wilt op je tripje kan dat al gauw veel ruimte in je koffer opnemen. Benut deze loze ruimte door je laarsjes vol te proppen met schone sokken en ondergoed.

Pak tip 
Als jij niet van te voren kan besluiten wat je iedere dag aan wilt is er één gouden regel bij het inpakken van je koffer. Neem drie topjes mee voor iedere broek of rok die je inpakt. Het vaker aandoen van je spijkerbroek is namelijk veel minder opvallend dan je topje vaker dragen. Nog een plus: topjes nemen minder ruimte in in je koffer.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

SNP Natuurreizen

gerelateerde artikelen

De 8 beste bars voor singles in 2020!

De culturele hoogtepunten van Brussel en Antwerpen in één weekend

Walvissen spotten: boek een trip naar New York

Heerlijke herfst events in bruisend Istanbul

Wat te doen in Rome: dit!

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

advertentie