Artikel

Voordelige trips in Europa boeken

Een weekendje weg naar Parijs of een midweek naar Berlijn? Wanneer je snel en gemakkelijk wilt weten of je het beste een trein, bus of vlucht kunt boeken, is de GoEuro-app een handige tool. Deze app vergelijkt reizen binnen Europa in twaalf verschillende landen waaronder Nederland, Frankrijk, België, Duitsland, Spanje, Italië en Groot-Brittannië. Op deze manier hoef je niet vijf verschillende websites te openen, maar zie in de GoEuro-app in een oogopslag wat de voordeligste deal is voor jouw reis.

Wanneer je alleen op reis bent in het buitenland en wilt weten welke trein je het beste kunt nemen naar je volgende bestemming, dan is deze app een fijne aanvulling voor op reis. De reizen die zichtbaar zijn in de app, zijn van ruim vijfhonderd maatschappijen. Daarnaast zijn de reistijden, de kosten en aanbieders goed weergegeven in de app.

Snel en eenvoudig reizen boeken

De reisplanner heeft onder meer maatschappijen zoals de NS, Thalys, Deutsche Bahn, FlixBus, Eurolines, KLM, EasyJet, British Airways, Air Berlin en Vueling in het systeem zitten. Er is een ruim aanbod aan vervoersmogelijkheden en de planner geeft de snelste, beste en goedkoopste opties aan. Daarnaast hoef je je vlieg-,trein,-of bustickets niet meer te printen: je kunt ze op je mobiel laten zien. In de app zie je reizen tussen verschillende steden, dorpen, bushaltes, treinstations en luchthavens.

Gratis downloaden

Ga je binnenkort op reis binnen Europa? Dan is de reisplanner van GoEuro handig om op zak te hebben. Je kunt de GoEuro-app gratis downloaden voor zowel een IPhone (link: ) als een Android toestel.  Zo kun je snel, goedkoop en eenvoudig je reis in Europa boeken.

 

GoEuro app

 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

U verblijft 3 nachten in een hotel en betaalt er maar 2!

gerelateerde artikelen

Singlereizen voor beginners

Reisapp GoHere lanceert ‘Culture on the Couch’

Singles gaan steeds verder tijdens weekendjes weg

10 hele handige reisapps voor je zomervakantie

3 keer lekker last minute op vakantie met andere singles

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie