Artikel

Voor deze safari hoef je het land niet uit

Op safari gaan vlak bij huis? Binnenkort kan het! Je hoeft het land er zelfs niet meer voor uit. De Beekse Bergen wordt uitgebreid met een uniek Safari Resort waar gasten letterlijk tussen de dieren kunnen slapen. Er zullen luxe lodges, safaritenten en boomhutten aangelegd worden, verspreid over savannes en bosgebieden. Nog voor de zomer van 2018 verwacht het safaripark haar eerste gasten te mogen verwelkomen.

“Wakker worden tussen leeuwen, zebra’s, giraffen en nog veel meer bijzondere dieren: we gaan onze gasten in ‘Safari Resort Beekse Bergen’ deze unieke belevenis bieden”, vertelt Dirk Lips, directeur van Libéma, het bedrijf dat eigenaar is van het park in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Gasten zullen vanuit hun luxe lodge, safaritent of boomhut meteen oog in oog staan met de meest merkwaardige dieren. Hun safari in het park kunnen ze te voet, per boot, bus of auto verderzetten om nog veel meer dieren te ontdekken.

2018

‘Safari Resort Beekse Bergen’ wordt in twee fases gerealiseerd. Nog voor de zomer van 2018 opent het resort met 239 accommodaties die verschillen in type, grootte, faciliteiten en thematisering. In een latere tweede fase zullen er nog 186 accommodaties aan Safari Resort Beekse Bergen worden toegevoegd. De komst van het resort zorgt ook voor nieuwe werkgelegenheid. Het aantal directe en indirecte arbeidsplaatsen zal in fase één groeien met 256 voltijdse tewerkstellingen in fase twee met 158.

beekse bergen

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Amerikaanse dierentuin serveert je ex als dierenmaal op valentijnsdag

Botswana slaat alarm over toegenomen neushoornstroperij

Reisprogramma 3 op Reis blijft ditmaal wat dichter bij huis

Unieke wandelroutes door Afrika ontdek je in Rwanda

Dit zijn de reistrends in 2019 volgens Google

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

advertentie

Jeugdreizen en jongerenkampen