Artikel

Verliefd op de skileraar?

Tot over je oren verliefd op de skileraar? Dat kan natuurlijk de beste overkomen. Als single vrouw mag je je natuurlijk lekker vergapen aan dat lekkere ding dat op jou alle hoeken van de piste laat zien.  Flirten en versieren hoort erbij, ook in de sneeuw, misschien wel juist op zo’n lekkere wintersportvakantie.

Lekker buiten, kleurtje op je gezicht een extra drankje bij de après ski, hopla voor dat je het weet sta of lig je te jodelen van genot en gieren de vlinders door je buik.  Om te voorkomen dat je met een gebroken hart weer terug in de bus, auto of trein zit even wat realistische tips en info.

1# In het wintersportseizoen arriveren er vrijwel dagelijks nieuwe, verse ladingen vakantiegangers die een weekje komen wintersporten. Daar zitten natuurlijk erg veel leuke dames bij en je begrijpt best dat Hans jou na het uitzwaaien binnen no-time heeft ingeruild voor een andere leukerd. Aufwiedersehen betekent vrijwel altijd: uit het oog, uit het hart.

2# Heb je besloten om dit jaar met een groepsreis vol singles op wintersport te gaan? Goed idee. In deze ontspannen sfeer leer je jouw reisgenoten vast steeds beter kennen. Stel je open, wees jezelf, maak plezier en wie weet zit er wel een heel erg leuk exemplaar in jouw gezelschap waarmee je off piste wilt gaan.

3# Wist je trouwens dat de kans dat een vakantieliefde plaatsmaakt voor een ware liefde voor dertigers behoorlijk hoog ligt? Dit gaat zeker op voor vakanties met een bepaald thema, zo ook de wintersportvakantie dus. Door te reizen met mensen die dezelfde interesse hebben is de kans groter dat je behalve dat nog veel meer met elkaar gemeen hebt. Boeken die skivakantie dus!

4# Toch verliefd geworden op de skileraar of die leuke ober in dat après ski café en hij op jou? De eerlijkheid gebied te zeggen dat de kans dat het werkelijk tot een vaste relatie komt  nogal klein is. De omgeving, sfeer, weg van het dagelijks leven maakt iemand vaak mooier dan hij (of zij) is. Kan je hem echt niet vergeten? Niemand houdt je tegen om te proberen er een lange afstandsrelatie van te maken. Wie weet geef je volgend jaar zelf les op de piste, samen!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Skipasprijzen stijgen dit jaar minder hard

Wintersport: 44 procent automobilisten vindt rijden in sneeuw eng

Verliefd worden op vakantie: zo vergroot je de kansen!

Ontdek de allerlekkerste wintersport breaks voor singles deze winter!

6 redenen om op singlereis te gaan naar Amerika

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

SNP Winterreizen