Artikel

Veel nieuwe singlereizen bij Kras

Kras had al een mooi aanbod singlereizen, maar het goede nieuws is dat er de laatste tijd enorm veel nieuwe singlereizen zijn bijgekomen! Tijdens de singlereizen van Kras reis je in een leuke groep en zijn de prijzen altijd op basis van een 1-persoonskamer.

Singlereizen in Europa

Een van de nieuwe rondreizen is een singlereis naar Spanje, genaamd Authentiek Andalusië. Tijdens een andere singelreis in Europa ontdek je het prachtige Saureland. Cultuursnuiven kan tijdens de singelreis Griekenland – van Hercules naar Perciles. Hierbij maak je een 10-daagse reis van Athene naar Zakynthos. Griekenland is als vakantiebestemming sowieso een échte aanrader!

Verre singlereizen

Ga je liever wat verder op vakantie? Klassiek China is ook een nieuwe rondreis voor singles. De reis duurt 15 dagen en je bezoekt er onder andere Beijing, Xi’an en Shanghai. Wil je de Big Five spotten en het echte Afrika ervaren? Boek dan de kampeersafari van Kaap tot Victoria Falls. Je maakt deze reis met een internationaal reisgezelschap in 25 dagen. Een andere prachtige nieuwe kampeersafari is de reis Best of Namibië. Ook hier reis je weer per safaritruck in een internationale reisgroep. Het imposante Israël is tevens een nieuwe singlereis.

Van Thailand tot Senegal

In 8 dagen tijd bezoek je Jeruzalem, het meer van Tiberias en nog veel meer. De singlereis De zuidelijke parels van Thailand is werkelijk een pareltje. In 15 dagen reis je door Bangkok, je verblijft in de jungle van Khao Sok National Park en bezoekt de mooiste baaien. Naar Senegal wordt ook een nieuwe singlereis georganiseerd. De reis Senegal in vogelvlucht duurt slechts 9 dagen en is inclusief ontbijt, lunch en diner.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Agriturismo’s vergaren populariteit

Geen singlereizen tot eind maart door coronavirus

De mooiste plekken in de Verenigde Staten

Rondreis Thailand voor singles

Publieksprijs voor Estivant Vakanties

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Single maar niet alleen