Artikel

Valentijnsdag: 3 x met liefde op vakantie

Kan die hele Valentijnsdag jou gestolen worden? Kunnen we ons best voorstellen. Wanneer je single bent is het soms een doorn in het ook al die gelukkig stelletjes die elkaar verwennen op Valentijnsdag. Alternatief? Verwen jezelf eens lekker op of rondom 14 februari!

Weekendje weg!

Een ideale manier om aan Valentijnsdag te ontsnappen is lekker met vakantie gaan! Ook al heb je niet zo veel vrije dagen tot je beschikking, een weekendje weg kan al voldoende zijn om het vakantiegevoel te krijgen. Lekker uitwaaien aan zee bijvoorbeeld! Samen met andere singles maak je er vast en zeker een super gezellig weekend van en kom je als herboren thuis. Voor het actuele aanbod check je snel de agenda!

Take a cool break!

Is een weekendje jou te kort? Dan past een weekje vakantie beter bij jouw wens om aan die Valentijns-gekte te ontsnappen! Wist je dat er in februari nog enorm veel leuke wintersportweken voor singles te vinden zijn? Of je nu 25, 35, 45 of 55 bent, er is altijd een leuke groepsreis naar de sneeuw te vinden met singles van jouw eigen leeftijd. De beste wintersportaanbieders vind je hier, actuele reizen staan op de reisagenda.

Genieten van de winterzon!

Sneeuw en kou niks voor jou? Februari is naar onze bescheiden mening eigenlijk ook de lekkerste wintermaand om naar de zon te vliegen! Niks zo fijn om wat vitamine D op te doen, een duik te nemen in de azuurblauwe zee en een cocktail te drinken aan het zwembad. Goed, je moet er een paar uurtjes voor vliegen, maar dan heb je ook wat!  

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Singlereizen in eigen land

Wintersport: 44 procent automobilisten vindt rijden in sneeuw eng

Vrolijke winterzon vakanties voor singles

Als eenoudergezin op wintersport: tips voor een super vakantie!

Op reis met singles rondom Valentijnsdag

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

advertentie