Artikel

Vakanties waar singles in het najaar warm voor lopen

De maand september is echt zo’n maand waarin iedereen op reisgebied een beetje zoekende is. We proberen het zomergevoel zo lang mogelijk vast te houden maar blikken stiekem al richting de herfst of zelfs de winter. Wordt het die lekkere zonnige lastminute in oktober of  maar even doorpakken en wat geld opzij zetten voor de wintersport?

Ontdekkingsreis

De keuze is in ieder geval reuze, en voor iedere single wel een reis te vinden. Voor de zon zoeker, avonturier, sportieveling, dansfanaat of spirituelere medemens, met zoveel diversiteit moet je serieus je best doen om geen passende singlevakantie te vinden. Mocht je het echt niet weet kan je altijd nog gebruik maken van de handige reiswijzer. Met bijna 60 verschillende reisorganisaties zie ook jij door de bomen het (herfst)bos weer!

Singles bezochten in september de volgende vijf reisrubrieken het vaakst:

1.       Reiswijzer

2.       Weekendbreak

3.       Lastminutes

4.       Wintersport

5.       Groepsreizen

Interessant om te zien dat velen zich eerst volop oriënteren voor een vakantie met behulp van de reiswijzer, dat een weekendje weg zo in het najaar voor vele singles op het verlanglijstje staat en dat er zoals gewoonlijk grote belangstelling is voor lastminutes. Singles zijn per definitie laatboekers, dus dat past precies in hun straatje.

Opmerkelijk is dat wintersportvakanties al vroeg in het seizoen op het netvlies van de single staat. Terwijl sommige reisorganisaties nog druk bezig zijn om de reizen van het winterseizoen online te zetten, zijn anderen er dit jaar vroeger bij. Of ze hier ook van profiteren is de vraag, kijken is nog niet altijd kopen, zoeken is niet altijd boeken.  Op Single2Travel staat zoals ieder jaar het neusje van de zalm qua wintervakanties klaar op de wintersport special.

Redactie Single2travel – 2013

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

wintersport singles

gerelateerde artikelen

5 super toffe singlevakanties met de jaarwisseling

Singles gaan voor coole wintersportvakanties

single2travel groepsreizen

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

advertentie