Artikel

Vakantiepret voor eenoudergezinnen

Wil je als alleenstaande papa of mama met je kinderen in het voorjaar of deze zomer op vakantie? Dan is zijn eenoudergezin vakanties een uitkomst! Ze bieden jou en de kids gegarandeerd vakantiepret!

Vakantieplezier

Op vakantie wil je genieten! Van de zon, het strand, de bossen of de zee. En als eenoudergezin is het natuurlijk heel belangrijk dat ook je kinderen het reuze naar hun zin hebben? In je eentje alles organiseren en ze de hele dag vermaken is een pittige klus. Gelukkig zijn er ook bijzonder leuke vakanties speciaal voor eenoudergezinnen. Jouw kinderen vermaken zich opperbest met hun nieuwe speelkameraadjes en jij hebt alle tijd om ook eens even tot rust te komen. Mooie bijkomstigheid is dat je meteen nieuwe, leuke mensen ontmoet die net als jij als eenoudergezin op vakantie zijn!

Alle leeftijden

Eenoudervakanties zijn er in alle soorten en maten, naar verschillende prachtige bestemmingen in Europa of verder weg en voor kinderen in alle leeftijdscategorieën. Van kamperen tot wat meer luxe? Het kan allemaal. Estivant brengt jou en je kids dit voorjaar bijvoorbeeld naar de Ardennen en Spanje. Blijf je liever dichter bij huis? Er is ook een leuke eenoudervakantie naar Overijssel! Ook Cirkel vakanties en MarisLife bieden eenouderreizen naar Spanje en Brabantse Vinkel.

Verre reizen

Zijn je kinderen deze meivakantie twee weken vrij en al wat ouder? Een verre reis maken is ervaring die ze hun hele leven niet meer zullen vergeten! Een compleet andere cultuur, bijzonder eten, indrukwekkende natuur en natuurlijk genieten van de nieuwe vriendschappen die ze ongetwijfeld sluiten tijdens deze reis. Alle mogelijkheden voor vakanties speciaal voor eenoudergezinnen, van dichtbij tot ver weg, tref je in de rubriek eenoudervakanties. Wat je ook besluit, we weten zeker dat zowel jij en de kinderen optimaal zullen genieten van jullie welverdiende vakantie! Ook op de eenoudervakantiegids ontdek je nog meer leuke eenouderreizen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Met eenoudergezinnen coronaproof op skivakantie

Eenoudervakanties in eigen land: boeken maar!

Als (bijna) samengesteld gezin samen op vakantie?

Als eenoudergezin op wintersport: tips voor een super vakantie!

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

single2travel groepsreizen

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie