Artikel

Vakantie na de zomervakantie

Het vakantieverkeer komt zo zoetjes aan allemaal terug uit Europa richting ons eigen landje om binnenkort weer aan de slag te gaan. Maar wat nou als jij helemaal niet op zomervakantie bent geweest? Door je werk, te weinig budget, relatiebreuk of door andere omstandigheden? Dan kijk je misschien reikhalzend uit naar de maand september. Dé maand om super voordelig en lekker rustig te genieten van een welverdiende break of verlate zomervakantie. Een vakantie na de vakantie dus!

Verlaat zomervakantie voordeel

En voordat je denkt dat je alle pret hebt gemist; er zitten nogal wat voordelen aan een verlate zomervakantie. Wij geven je er drie!

Zacht prijsje

Een weekje zon in september is stukken goedkoper dan in juli of augustus. Ook aanbieders van singlereizen hanteren voordeligere tarieven. Logisch want zij kunnen hotels en accommodaties simpelweg goedkoper inkopen en dus aan jou aanbieden. Bijkomend voordeel; tijdens een singlereis in september ontmoet je allemaal leuke nieuwe mensen die net als jij willen genieten van een weekje nazomerzon.

Minder warm

Niet iedereen vindt het lekker om in de brandende zon te liggen, zitten of laat staan op pad te gaan voor een gave excursie. In Zuid Europa geniet je in september nog van fantastische temperaturen maar je hoeft niet bang te zijn dat je permanent loopt te zweten in veertig graden zon. Denk Portugal, Zuid Spanje of Griekenland, het is er echt nog super fijn zomerweer en een ideaal klimaat om net iets meer te zien dan alleen het strand.

Niet hysterisch druk

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind er weinig aan als ik een uur rond moet lopen om nog een beschikbaar stoeltje op een zonnig terras te spotten. Ook een hapje eten op vakantie is het leukst en het lekkerst wanneer er gewoon plek is het restaurantje van jouw keuze en je geen genoegen hoeft te nemen met een overgebleven plek in een toeristentent op een horror locatie. Het fijne van een vakantie in september is dat je je daar totaal geen zorgen over hoeft te maken! Omdat de vakantiepiek voorbij is kan je overal neerstrijken en volop genieten!

Voor een compleet overzicht singlereizen in september ben je hier aan het juiste vakantieadres.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Exotische reizen voor singles

Is een groepsreis met singles wel iets voor mij?

Leestip: Een meisje, een droom Solo rond de wereld

7 wereldse overheerlijke zomerse drankjes

Zo waan je je op vakantie in je eigen huis

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

advertentie