Artikel

Ultra lastminute tips met Pasen

Het is al zover. Eerste paasdag is in aantocht en ondanks al je goede voornemens heb je eigenlijk niks gepland of geregeld. Je had een weekendje weg gewild of misschien zelfs wel op vakantie. En nu zit je thuis. Hoe je er op de valreep toch een leuke Pasen van maakt lees je hier!

Tip 1. Beter laat dan nooit

Nu je toch thuis zit kun je de Paasdagen ook besteden om op korte termijn een lekker weekendje weg te zoeken. Bijkomend voordeel is dat wanneer je juist niet tijdens de feestdagen weggaat het aanzienlijk in de prijs scheelt! Op de agenda van Single2Travel zie je wat er zoal allemaal te beleven valt op reisgebied voor singles. Doe er je voordeel mee!

Tip 2. Uit met singles

Op de valreep vandaag of morgen toch nog een leuk uitje voor jezelf regelen tijdens de Paasdagen? Dat kan hoor! Check de agenda van Singlessite.nl voor een leuk singlesfeest, gezellige fietstocht, mooie wandeling of brunch met ander singles. Geen vakantie weliswaar, maar daarom niet minder leuk toch?

Tip 3. Verwen-jezelf-dag

Geen zin om met andere uit of op stap te gaan maar ben je wel toe aan een ontspan momentje voor jezelf? Maak er dan een verwen-jezelf-dag van. Pak die slippers en badjas in en rij naar een sauna – wellnesscomplex bij jou in de buurt. Dompel je onder in het bubbelbad, stoom de stress eruit, zwem een rondje en laat je culinair verwennen in het restaurant. Een dagje sauna en je kunt er weer weken tegen!

Tip 4. Met de kinderen

Heb je kinderen en zit je nu opeens een beetje met je handen in het haar omdat je behalve het paasontbijt niet echt iets hebt verzonnen om de dag door te komen? Neem ze mee naar de dierentuin of bij droog weer naar een grote speeltuin. Lekker ravotten en daarna pannenkoeken eten geeft jullie gegarandeerd het vakantiegevoel.

Tip 5. Stranddag

Hoewel de lente zich nog niet echt heeft laten zien is het dagje naar zee altijd lekker. Zelfs met straffe wind of koele bries, uitwaaien, schelpen zoeken, de hond meenemen of met je beste vriend(in) is een stranddag overheerlijk. Na een lange wandeling duik je de strandtent in voor een warme chocomelk, heerlijk wijntje en wie weet blijf je er nog een hapje eten ook.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Single maar niet alleen

gerelateerde artikelen

Reizen ook stressvol voor kinderen

Toestemmingsformulier: op vakantie met je kids na de scheiding

Landal GreenParks en Cirkel Vakanties organiseren samen vakanties voor éénoudergezinnen

Zo maak je verbinding met jezelf tijden je vakantie

Duurste strand in Nederland te vinden op Vlieland

single2travel groepsreizen

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

advertentie