Artikel

Ultieme vakantiefantasie: stewardess en badmeester

Met het eindelijk zomer worden en het vertrek van velen naar nog warmere oren, stijgen ook de lusten. Zo fantaseren mannen in de zomer vaak over stewardessen en hotel receptionistes, terwijl vrouwen dagdromen over halfnaakte kloeke redders en badmeesters met het figuur van topzwemmers. Zo blijkt uit een enquête onder 3700 Belgen, Fransen en Zwitsers door datingsite gleeden.com.

38% van de mannen heeft erotische fantasieën over stewardessen, omdat die er een gewillig imago zouden hebben. Het uniform is eveneens opwindend voor veel mannen en de vrouwen in de lucht zijn zeker de lelijkste niet.

22% heeft fantasieën over de hotel receptioniste, terwijl een intiem tête à tête met de toeristengids bij 19% van de heren op het verlanglijstje staat.

Bij vrouwen scoren vooral strandwachten en badmeesters. Zo wil 31% best even doen alsof ze in nood is om in de armen van zo’n halfnaakte spierbundel te belanden.

Ook creativiteit en culinaire hoogstand blijkt vrouwen in dit zomerse seizoen extra te prikkelen. Getalenteerde muzikanten (26%) staan namelijk op 2 in de fantasielijst, gevolgd door sommeliers (18%) en barmannen (9%).

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Stewardessen mogen eindelijk broek aan

Mile High Club niet populair in Nederland

De beste trucs van stewardessen

Stewardessen Asiana willen ook wel eens broek aan

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

advertentie

U verblijft 3 nachten in een hotel en betaalt er maar 2!