Artikel

Tropische (kerst)markt in eigen land

Je buik vol van alle kerstmarkten? Dan hebben een leuk tropisch alternatief voor je. Burgers’ Zoo organiseert van 27 t/m 30 december 2014 én van 2 t/m 4 januari 2015 Pasar Malam in de Bush. Genieten van een Indische nachtmarkt in een volledig overdekt tropisch regenwoud.

Indische sferen

Naast tientallen stands met Indische producten, zullen er op twee podia zang en dans zijn uit de Indische archipel en kun je heerlijk Indisch eten en drinken.

Bijzondere dieren

Dierentuingidsen van Burgers’ Zoo bemannen informatiestands, laten je kennis maken met de Ocean achter de schermen en wijzen je op allerlei bijzonderheden van het dieren- en plantenleven in de Bush, Desert, Ocean en Rimba. Deze parkdelen blijven tijdens Pasar Malam in de Bush ook extra lang open tot 20.00 uur.

Volledig overdekt

Ook het Bush Restaurant, het Park Restaurant en de overdekte speeltuin Kids Jungle zijn tot 20.00 uur te bezoeken. De Safari, Mangrove, vogel- en mensapenafdeling sluiten daarentegen om 17.00 uur vanwege nachtrust voor de dieren. Ook de Sumatraanse tijgers in de Rimba vertrekken om 16.30 uur naar hun nachtverblijven. Burgers’ Zoo adviseert om vanaf 15.00 uur eerst naar de dieren in de buitenverblijven te gaan kijken, om daarna volop te genieten van de volledig overdekte Pasar Malam in de Bush.

Van 15.00 tot 20.00 uur geldt een extra lage toegangsprijs van slechts € 10 per persoon. Zie verder: www.burgerszoo.nl/pasarmalam.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Koningaap - Familiereizen

gerelateerde artikelen

Ook de beroemde kerstmark in Keulen sneuvelt door corona

Amerikaanse dierentuin serveert je ex als dierenmaal op valentijnsdag

Kerst anders dan anders: kerstmarkten in Noord-Oost Frankrijk

Beleef een gezellige kerstvakantie samen met andere eenoudergezinnen

Innsbruck is ultieme bestemming voor winterwandelaars

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie