Artikel

Tropisch avontuur voor singles: Gambia

Terwijl jouw vrienden zich verkneukelen over de op handen zijnde wintersportvakantie kan jij alleen maar denken aan een tropische zonnetje. Een ideale winterzonbestemming voor singles is Gambia. Niet al te ver vliegen, maar wel heerlijk zonzeker in de winter. Ga je mee?

Kleinste land van Afrika

Wist je dat Gambia het kleinste land(je) is in Afrika? Op zo’n zes uurtjes vliegen vanaf Nederland betreedt je een heel andere wereld! De beste reistijd is van november tot april, eigenlijk wanneer het bij ons koud en nat is, dan is het in Gambia lekker droog en zonnig. Door de ligging (een heel stuk dichterbij de evenaar) mag je de zonnebrand met een hoge factor beslist niet vergeten!

Zon, zee &.. krokodillen!

Denk je aan Gambia, dan denk je natuurlijk aan zon, zee en…. juist: seks. En hoewel dit nog altijd onderdeel uitmaakt van het toerisme daar en Gambia niet zomaar verlost is van dat imago, heeft het land je als toerist echt veel meer te bieden! Zeker als je op reis gaat met een betrouwbare reisorganisatie voor singles. Dan zie je niet alleen die prachtige stranden, maar beleef je ook tropische avonturen! Je kunt op excursie naar de krokodillenpool of een dagje cruisen door de mangroves. Breng een bezoek aan de hoofdstad Banjul of een van de vele nationale parken: een aanrader is een echte safari. Spot hier neushoorn, giraffes of buffels. Op het gebied van flora en fauna heeft Gambia dus echt genoeg te bieden!

Eten & Uitgaan

In Gambia is het ook op culinair vlak genieten geblazen. De keuken is uitstekend en gevarieerd. Er zijn leuke, knusse restaurants waar je overheerlijk kunt eten. Natuurlijk zorgt je reisbegeleiding ervoor dat je precies weet waar jullie lekker kunnen dansen, feesten & eten. Want ook qua muziek zit je op Gambia gebakken!

Wil jij deze winter ook zo’n zonnig en spannend avontuur beleven? Bij On2getherTravel nemen ze jou en andere reislustige singles lekker mee naar Gambia deze winter! Vergeet je inentingen niet voordat je gaat boeken!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Rondreis Thailand voor singles

Vrolijke winterzon vakanties voor singles

Deze dingen herken je vast wanneer je weleens gaat backpacken naar een ver oord

Publieksprijs voor Estivant Vakanties

Aanbod groepsreizen blijft groeien

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

advertentie

SNP Winterreizen