Artikel

Tom en Floortje: onmisbare reistoppers op TV

Reisliefhebbers kunnen op dit moment hun hart ophalen. Niet alleen fans van Floortje Dessing zitten weer voor de buis gekluisterd om al haar avonturen te in ‘Floortje naar het einde van de wereld’ . Ook haar Vlaamse evenknie Tom Waes is te bewonderen met een schitterende nieuwe reeks van ‘Reizen Waes’.

De wereld aan je voeten

Ieder op hun eigen wijze schotelen ze ons fascinerende mensen voor en de meest prachtige plekken op de wereld! Als je Tom Waes nog niet kent, ga er iedere vrijdag maar eens goed voor zitten! Elke week zie je hoe hij op reis gaat naar een nieuwe bestemming.

Wat ga je zien?

Tom Waes, een Belgisch presentator, reist de wereld af naar gevaarlijke plekken. Door onrust, natuurrampen of andere gevaren zul je hier waarschijnlijk nooit heen willen, maar Tom gaat kijken of je hier eigenlijk wel gewoon op vakantie kunt. En hij is nog grappig ook! In dit seizoen gaat Tom kriskras de wereld over, van Sierra Leone en Tuvalu naar China en uiteindelijk het noorden van de VS.

Floortje

Floortje is bij ons Nederlanders al lang en breed beroemd om haar prachtige reisprogramma’s . In 2016 ontving ze zelfs de Gouden Televizier-ring voor haar programma Floortje naar het einde van de wereld’.  Inmiddels is het vierde seizoen al weer in volle gang. De afleveringen van dit seizoen zijn opgenomen in Wrangel/Siberië, Afrika/Guinee, Tonga, Australië/Maatsuyker Eiland, Chili en Thailand. ‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’ is  elke zondag te zien om 21.25 uur op NPO1.

Traktatie

Als kijker wordt je door zowel Tom als Floortje getrakteerd op onwaarschijnlijk mooie plekken en vooral op ontmoetingen met gewone mensen die in bijzondere omstandigheden leven. Genieten dus voor iedereen die van reizen houdt en graag inspiratie opdoet voor unieke bestemmingen!

 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Met deze Marie Kondo techniek spaar jij eenvoudig voor je droomreis

Deze dingen herken je vast wanneer je weleens gaat backpacken naar een ver oord

4 reisbestemmingen voor avonturiers!

Ontmoet je reisgenoten op dit reisplatform

Singlereizen met een fijne uitdaging!

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie