Artikel

Toffe breaks met Pasen voor singles

Zie jij de Paasdagen naderen en heb je nog geen énkel idee wat je wilt gaan doen maar voel je wel de (voorjaars)kriebels om er op uit te trekken voor korte of langere tijd? Mooi zo! Wij hebben een paar toffe breaks rondom de Paasdagen voor je op een rij gezet!

1# Zoek de tropische zon op en zeil mee!

Zeil met ons mee naar het meest exclusieve eiland van de Caribbean. We gaan onder begeleiding van een moederschip een week langs zeilen langs de mooiste stranden en leukste baaitjes. Tijdens de zeilvakantie meren we af in de mooiste baaitjes van de Bovenwindse eilanden!

2# Dikke pret rondom het Paasvuur

Samen rondom het Paasvuur, plonzen in de hot tub en dansen tot in de late uurtjes. En alles all-in. Al meer dan 10 jaar organiseert NMLK weekenden in binnen en buitenland. Nieuwe mensen en nieuwe belevenissen zorgen in een paar dagen voor verbroedering. Echt een aanrader! Bij NMLK zie je vooraf wie er mee gaan en is samen reizen de norm.

3#Super gezellig met singles naar de sneeuw

Wil jij deze winter genieten van een betaalbare 50+ wintersportvakantie op de beste locatie van Oostenrijk? Dan is dit de perfecte reis voor jou! In Maishofen, heb je alles: een fantastisch hotel, sauna, luxe kamers, het beste skigebied en een hele leuke après-ski met leuke extra’s inclusief in de reissom. Een waar paradijs in de sneeuw.

4# Ontdek een compleet nieuwe wereld

Rondreis door betoverende Indiase landschappen waar het leven onveranderd de seizoenen volgt; hier een kudde kamelen, daar een religieuze processie. De eeuwenoude paleizen en de beeldschone Taj Mahal zijn de stille getuigen van de weelde en rijkdom waarin de maharadja’s vroeger leefden.

5# Tijd voor een (Paas)feestje!

Heb je zin in een gezellige avond met gelijkgestemden? Andere singles ontmoeten in relaxte sfeer? Kom naar deze maandelijkse singleparty aan de Zevenhuizerplas! Gezellig kletsen en lekker swingen op ’70’s Till Now.  Tip: kom je voor het eerst (net als veel mensen), kom op tijd en doe mee aan het kennismaken. De kennismakingstafel is niet alleen voor nieuwkomers maar voor iedereen. Een leuke ijsbreker en daarna samen de dansvloer op of verder kletsen aan de bar!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Wintersport: 44 procent automobilisten vindt rijden in sneeuw eng

Als eenoudergezin op wintersport: tips voor een super vakantie!

Winterzon versus zomerzon: dit zijn de verschillen

Winters genieten voor singles

Winterkamperen: durf jij het aan?

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

advertentie

Single maar niet alleen