Artikel

Toe aan wat zon? Deze tool vertelt waar je moet zijn!

Wat is de beste reistijd voor…. (en dan een vakantiebestemming) is één van de meest gestelde reisvragen op Google. Nu de meivakantie bar koud en nat de geschiedenisboeken in gaat kunnen we ons best wel voorstellen dat je toe bent aan een beetje warmte en een lekker zonnetje! Maar waar op deze aardbol ben je verzekerd van prachtig weer?

Tooltje

Data-nerd Ryan Whitaker ontwikkelde er een tooltje voor. Check snel waar het wanneer hoe heet is? Met de tool DecisionData.org krijg je eindelijk antwoord op één van de meest gegooglede reisvragen: ‘Wat is de beste reistijd voor [bestemming]’.

Hoe het werkt

Je vult je gewenste data in, je ideale gemiddelde temperatuur, hoe koud het mag worden, hoe warm het maximaal mag worden en hoe veel regen er mag vallen. En klik. Vervolgens verschijnen er roze punten op een wereldkaart die refereren aan de plekken op aarde die overeen komen met jouw weer-wensen. Handig toch! Het tooltje werd bedacht door de data-nerd Ryan Whitaker en is gebaseerd op weer-data van de afgelopen tien jaar, verzameld door de National Oceanic en Atmospheric Administration en meer dan 10.000 weerstations over heel de wereld.

Zonvakanties

Zonnige bestemming gevonden? Kijk meteen even op de reisagenda of er een leuke groepsreis vertrekt! Wist je dat we bij groepsreizen een selectie van zon-aanbieders voor je hebben klaarstaan die de lekkerste zon-vakanties aanbieden? Ook wanneer je deze zomer graag met eenoudergezinnen of andere singles van rondom de 50 van de zomerzon wilt gaan genieten hebben we tal van opties! Nog helemaal blanco? De reiswijzer biedt uitkomst.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Vrolijke winterzon vakanties voor singles

Dichtbij: drie heerlijke groepsreizen naar de zon in de winter

Winterzon versus zomerzon: dit zijn de verschillen

Meerderheid Nederlanders heeft last van post-vakantiedip

5 herfstvakanties voor singles om verliefd op te worden

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie