Artikel

Tips voor safe seks on the beach

Single zijn heeft ook echt zo zijn voordelen. Je bent zo vrij als een vogeltje en je hoeft je dus niet in te houden als je een lekker sex-on-the-beach exemplaar ontmoet op je vakantiebestemming. Voordat je op het strand gaat liggen rollebollen, even wat handige do’s en don’ts voor je op een rij.

Geen pottenkijkers

Als je sekst op het strand, wil je natuurlijk geen pottenkijkers. Loop dus een stukje door, totdat er geen mensen meer in de buurt zijn. Het allerbest is nog om te wachten tot het donker is. Vind je het zelfs dan nog geen prettig idee? Je kunt ook een windscherm meenemen. Kleine kans dat jouw blote kont gezien wordt!

Vergeet je strandlaken of grote omslagdoek niet!

Het is ook geen slecht idee om een groot badlaken mee te nemen. Dit zorgt immers voor minder zand tussen je billen! En zand is ook niet zo fijn voor een vagina…

Boetes en celstraf

Let op in welk land je sekst op het strand. In Oost-Europese landen kun je namelijk een celstraf riskeren. Als je in Spanje strandseks hebt en je wordt betrapt, kun je een fikse boete verwachten (denk aan een euro of 75.000). Ook in Kroatië kun je een geldboete krijgen, al is die vele malen lager dan in Spanje.

Handje vasthouden

In landen als Dubaï mag je niet eens openbaar zoenen en hand in hand lopen zien ze daar ook liever niet. Laat staan seks! In Turkije en Griekenland kun je ook een gevangenisstraf verwachten. Hier kun je dus beter je hotelkamer induiken.

Si!

Italië is iets vriendelijker. Het schijnt dat je daar overdag mag seksen aan de kust, maar ’s avonds is het verboden. Het beste kun je in Scandinavië seksen. De boeteprijzen zijn daar laag en in Noorwegen kun je er zelfs met alleen een waarschuwing vanaf komen.

Waterproof

Kun je het toch echt niet laten, maar wil je ook geen boete of een aantal maanden in de cel riskeren? Je kunt ook seksen in de zee! Zorg wel dat je echt opgewonden bent, want in het begin kan seks in het water best wat moeizaam gaan. En condooms zijn ook niet waterproof, dus wees zeker van je sekspartner. Seks in het water is erg fijn, want het valt voor anderen niet op. Tenminste, als jullie je zwemkleding niet kwijt raken in zee.

Bron: Vrouwonline

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Koningaap - Safarireizen

gerelateerde artikelen

Vijf tips om na de zomervakantie weer in je ritme te komen

Sex on the Beach: Onbetaalbaar?

Waarom een onenightstand op vakantie extra fijn is

Tips voor een bezoek aan de Sagrada Família

Singlevakanties: niet om te daten wel om samen te genieten

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie