Artikel

Tips om je kampeerplek schoon te houden

Nu de regels beginnen te versoepelen, beginnen vele mensen weer na te denken over vakantie. Veel mensen zijn echter van mening dat vakantie in eerste instantie dichter bij huis zal zijn en dat gebeurd waarschijnlijk met de auto. Terwijl eigenaren van campers zich voorbereiden op het komende seizoen, bieden we enkele tips om je kampeerplek schoon te houden.

  1. Zet een DIY gootsteen op

Het is moeilijk om een ​​gootsteen met stromend water te vinden om af te wassen op campings en picknickplaatsen, maar hygiëne is nu belangrijker dan ooit. Om je eigen gootsteen te maken, zet je een ton van ongeveer 20 liter met een opzetkraan op de rand van een picknicktafel. Plaats een emmer eronder. Laat vervolgens het water uit de kraan lopen en je kunt je vaat wassen.

  1. Maak je gietijzer schoon

Terwijl het kookgerei nog warm is (maar niet heet), spoel je de pan af met warm water. Gebruik vervolgens een schrobborstel om alle etensresten en vet te verwijderen. Dep droog met een handdoek en laat het aan de lucht drogen. Als de afwerking er glanzend en zwart uitziet, ben je klaar. Onthoud gewoon de #1-regel van gietijzer: gebruik nooit zeep!

  1. Pak het in

Zorg ervoor dat je veel vuilniszakken, boodschappentassen en grote hersluitbare zakjes meeneemt. Deze zijn handig voor alles, van het bewaren van overgebleven eten tot het sorteren van de was tot het opbergen van een nat zwempak.

  1. Maak de koelbox grondig schoon

Meng een kleine hoeveelheid baksoda en water tot een pasta. Laat de pasta 3-5 minuten intrekken. Gebruik vervolgens een borstel om de binnen- en buitenkant van de koelbox te schrobben. Giet een kleine hoeveelheid azijn in de koelbox tot de pasta bubbelt. Leeg de koelbox via de tuit of kantel. Spoel af met koud water, laat weer uitlekken en veeg droog.

  1. Droog je tent 
    Voorkom ophoping van schimmel op je tent. Meng 1 kopje citroensap, 1 kopje zout en 1 liter warm water. Gebruik schrobborstel en schrob met het mengsel. Laat de tent volledig drogen.
  2. Ontpluis je raamschermen 
    In de zomer lijken pollen overal te zijn. In plaats van het raam van je camper te wassen, kun je gemakkelijk een pluizenroller gebruiken. Laat het gewoon over het raam gaan om het snel op te pakken en je bent klaar.

Bron: Womenonline

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Streetlab helpt je om de liefde te vinden!

Topdrukte verwacht in eigen land deze zomer

De oplossing voor deze zomervakantie: Kamperen in de tuin

Kamperen in Zwitserland mag weer vanaf 6 juni

Bergliefhebbers hebben vertrouwen in zomervakantie 2020

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet?...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie