Artikel

Tinder datingapp voor reizigers

Datingsite Miss Travel heeft een app ontwikkeld die het mogelijk maakt om je vakantie te plannen met complete vreemden die net als jij op reis willen. Uiteraard met als bedoeling dat je de match van je leven vindt!

Reizen met een ‘vreemde’

Zou je de wereld wel rond willen reizen met een leuke single man of vrouw die eigenlijk een compleet vreemde voor je is? Singles die niet alleen willen reizen maar ook niet willen aansluiten in een groep zouden aantoonbaar geïnteresseerd zijn in deze nieuwe dating-reis-app: ook wel “Tinder voor reizigers genoemd”. De reis-dating website Miss Travel bestaat al sinds 2012 maar is nu ook gestart met deze app waarvan ze hoopt dat het Britse publiek zal omarmen.

Singles + Match & Reizen

Vakantiegangers die nieuwe mensen willen ontmoeten in het buitenland gebruiken al apps zoals Plenty of Fish en Happn. Deze apps gebruiken GPS om anderen singles in de omgeving te vinden waar je mee kunt flirten. Maar Miss Travel doet een paar stappen terug waarbij reizigers starten bij de planningsfase van hun reis. Met de app kunnen ze hun vakantie (laten) organiseren en boeken, samen met een vreemde.

Nieuwe mensen ontmoeten

Miss Travel zegt dat de doelstellingen zijn gebaseerd op de ervaring van het ontmoeten van nieuwe mensen en het verkennen van nieuwe plaatsen. Mannen worden gevraagd om een ​​contributie te betalen, maar vrouwen kunnen gratis lid worden.

Kosten dekken?

In een verzoek kan je aangeven of je op zoek bent naar iemand om mee rond te reizen, iemand die je een stad of streek laat zien of nog simpeler: iemand te komen bezoeken in hun eigen stad. Er zijn drie manieren om te betalen voor een reis. De royale (of wanhopige..) kan aanbieden om voor je te betalen zodat je komt of meegaat. Alternatief: je kan ook aangeven dat je alleen reis

Er zijn drie manieren om te betalen voor een reis ook. De gulle (of wanhopige, afhankelijk van jouw perspectief..) kan aanbieden om voor jou te betalen, je kunt ook aangeven dat je alleen bereid bent af te reizen als je ‘date’ voor jou betaalt of je geeft aan dat alle kosten 50/50 worden voldaan.

Zoekcriteria

Potentiele dates kunnen worden gezocht door het specificeren van de zoekcriteria zoals het type reis maar ook of de persoon in kwestie door de background-check is gekomen van de website. Dit laatste wordt aanbevolen maar is niet verplicht. Wanneer je een match gevonden hebt raadt de site je verder aan je gezonde verstand te gebruiken wanneer je elkaar ontmoet na het eerste contact via internet. Iets voor jou of kies je liever op een andere manier je reisgenoot uit?

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Ontmoet je reisgenoten op dit reisplatform

Op reis met singles zoals jij? Zo kom je er achter!

Zo actief zijn we op vakantie met vriendschappen en de liefde

Dit is waarom we makkelijker verliefd worden op vakantie

Succesvol online flirten in een andere taal

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie