Artikel

Stuntprijzen: voor 200 euro naar Amerika vliegen

We reizen allemaal steeds vaker en het liefst voor minder geld. Heb jij altijd al eens willen afreizen naar Amerika maar was dat niet betaalbaar? Dan hebben we goed nieuws!

In onze speurtocht naar interessant reisnieuws kwamen we een artikel tegen op Columbus Magazine waar ze hebben ontdekt dat je voor minder dan 200 euro naar Amerika kunt vliegen! Dat trucje willen we natuurlijk ook graag delen met onze single reizigers!

Betaalbare vliegtickets

Er hangt verandering in de lucht. Nieuwe vliegmaatschappijen schieten als paddenstoelen uit de grond en touroperators breiden hun bestemmingenaanbod uit. Een hevige concurrentiestrijd is het gevolg. Betaalde je vorig jaar € 800,- voor een ticket naar Los Angeles, voor dat geld zit je er nu met z’n tweeën! Je moet er alleen wel even naar zoeken.

Via Noorwegen naar de USA

Uit het onderzoek komt naar voeren dat je heel voordelig uit bent bij Norwegian Air. Voor een paar tientjes kun je vanaf Nederland of België al vliegen naar Oslo of Kopenhagen. Vervolg vanaf daar je reis met de Scandinavische luchtvaartmaatschappij en je bent in de meeste gevallen minder dan €200,- kwijt voor je ticket naar de VS. Een aantal voorbeelden;

Brussel – Oslo = € 12,99
Oslo – Miami, Florida = € 169,40                            Totaal = € 182.39

Amsterdam – Oslo = € 48,00
Oslo – New York = € 135,50                                   Totaal = € 183.50

Eindhoven – Kopenhagen = € 20,35
Kopenhagen – Los Angeles = € 178.40                   Totaal = € 198.75

Omdat de vluchten niet altijd goed op elkaar aansluiten, heb je op direct de kans om 2 bijzondere bestemmingen aan te doen. Laat al die aanbieders het maar lekker uitvechten, intussen kan iedereen er lekker van genieten!

(Prijzen tussen Nederland/ België en Oslo/Kopenhagen zijn gevonden op www.WTC.nl. Overige vluchten zijn gevonden op beta.norwegian.com/nl/destinations/. In beide gevallen zijn het veelvoorkomende voorbeelden in de periode oktober 2015 – maart 2016)

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

De mooiste plekken in de Verenigde Staten

Winterwonderland in Las Vegas

6 redenen om op singlereis te gaan naar Amerika

Walvissen spotten: boek een trip naar New York

Extra voordelig op vakantie met deze koningsdag actie

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie