Artikel

Singles sneller verliefd tijdens wintersport

Bij een vakantieliefde denk je vast aan zon, zee en een romantische zonsondergang aan het strand? Maar wist je dat singles ook sneller verliefd worden tijdens een skivakantie?

De kans dat singles vlinders in hun buik krijgen tijdens de wintersport is vele malen groter dan in het echte leven zo blijkt uit een onderzoek van de universiteit van Glasgow. Tijd om een lekkere wintersportvakantie te boeken dus! Want net als tijdens een zonvakantie worden er tijdens de wintersport ook veel hormonen in beweging gezet.

Aantrekkelijker in de sneeuw

Volgens het onderzoek zit het zo: “een emotionele band wordt versterkt onder invloed van opwinding en angst. Studies tonen aan dat een jonge vrouw maar liefst 2 keer aantrekkelijker gevonden wordt onder omstandigheden die we nu ‘extreme sporten’ noemen.

Uitdagende activiteiten versterken gevoelens van liefde, ook in bestaande relaties. Je kunt stellen dat de spanning van het skiën, of dat nu voor een beginner is op een redelijk vlakke skipiste of voor een gevorderde skiër die voor het eerst off-piste wil gaan, ons aantrekkelijker maakt voor anderen.

Welke single twijfelt nog aan een heerlijke wintersportvakantie? Jij toch niet zeker? Voor je het weet ben je verliefd! De beste aanbieders van wintersportvakanties ontdek je hier of kijk op de reisagenda voor het actuele aanbod van wintersport singlesreizen.

 

Delen:
Facebook Twitter Icon

1 reacties

  1. […] De kans dat singles vlinders in hun buik krijgen tijdens de wintersport is vele malen groter dan in het echte leven zo blijkt uit een onderzoek van de universiteit van Glasgow. Tijd om een lekkere wintersportvakantie te boeken dus! Want net als tijdens een zonvakantie worden er tijdens de wintersport ook veel hormonen in beweging gezet. […]

    Singles Wintersport: pak die ski's en vertrek! | Single2Travel | 1-11-2014
 

advertentie

wintersport singles

gerelateerde artikelen

Wintersport: 44 procent automobilisten vindt rijden in sneeuw eng

Als eenoudergezin op wintersport: tips voor een super vakantie!

Winterzon versus zomerzon: dit zijn de verschillen

Winters genieten voor singles

Winterkamperen: durf jij het aan?

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

advertentie

Brunotti Snowcamp