Artikel

Singles op wintersport of naar winterzon?

Waar de een reikhalzend uitkijkt naar de wintersportvakantie, gruwelt de ander bij de gedachte aan al die kou en sneeuw en verlangt naar de zon! Gelukkig is er voor iedere single in de winter wel een passende reis te vinden!

Wintersport

Singles die op wintersportvakantie willen hebben een ruime keus! De beste skivakanties hebben we ook dit jaar verzameld in deze zalige winterse special. Nog geen specifieke wintersportreis in gedachten maar wil je wel weten welk aanbieders jou een fantastische wintersport met andere singles kan bezorgen, dan check je de wintersport reisgids.  Kan je in verband met je vastgelegde vakantiedagen alleen maar weg op een bepaalde datum, dan biedt de reisagenda uitkomst!

Winterzon

Heb je een vreselijke hekel aan de winter, dan verlang je in de donkere maanden vast naar meer warmte en zon! Qua zonvakanties zit je als single ook in de wintermaanden gebakken. Want behalve verre, avontuurlijke reizen naar zonnige oorden zijn vind je bij zonvakanties ook verschillende aanbieders van singlereizen die je hart verwarmen deze winter met prachtige vakanties.

Geen witte maar warme kerst?

Wil je dit jaar geen witte maar liever een warme kerst? Dan hebben we 7 zalige winterzon vakanties voor je verzameld rondom de kerstdagen! Lekker genieten van je welverdiende vitamine V samen met andere leuke singles. Zit er nog niks voor je bij, check dan even de 5 toppers van kerstreizen. Ben je deze kerstvakantie samen met je kids en wil je samen een ontspannen top vakantie beleven? Dat gaat beslist lukken met deze tips.

 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Wintersport: 44 procent automobilisten vindt rijden in sneeuw eng

Vrolijke winterzon vakanties voor singles

Als eenoudergezin op wintersport: tips voor een super vakantie!

Dichtbij: drie heerlijke groepsreizen naar de zon in de winter

Winterzon versus zomerzon: dit zijn de verschillen

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

advertentie