Artikel

Singles bereizen graag exotische oorden

Single zijn, dat is doorgaans een tijdelijke fase in je leven. Hoe lang die duurt? Dat weet niemand. Misschien ben je over een maand wel single-af, maar het kan ook zijn dat je nog een jaartje als een vrije vogel door het leven fladdert. En in de tussentijd maken singles graag mooie reizen.

Twee vliegen in 1 klap

Hoe dan ook, wanneer je en reis gaat uitzoeken dan is de kans groot dat je kiest voor een exotische bestemming. Met het maken van een verre reis sla je twee vliegen in één klap. Je verrijkt je leven niet alleen door alle indrukken die je zult opdoen tijdens je reis, maar ook omdat je kennis maakt met andere singles die net als jij in dezelfde levensfase verkeren. Zo’n reis is niet alleen bijzonder door alles wat je gaat zien en beleven maar ook door de connectie met anderen in de groep.

Nu of nooit!

Singlereizen naar exotische verre oorden zijn ook geliefd omdat het vaak een gevoel geeft van ‘once in a lifetime’. Ook jij hebt vast al gedacht ‘het is nu of nooit’! Want eenmaal weer gebonden, in een relatie heb je rekening te houden met de vakantiewensen van je partner. Helemaal niet erg natuurlijk , maar nu kan je gewoon lekker doen wat jij wilt. Afreizen naar een plek waar je waarschijnlijk nooit meer zult komen. En dat geeft zo’n verre reis ook een extra dimensie.

Reiswijzer voor singles

Voel jij de kriebels steeds sterker worden en sta je op het punt de spong in het diepe te wagen? Voordat je een groepsreis met singles boekt naar een mooi exotisch en ver land is het misschien handig even de reiswijzer te doen op Single2Travel. Het filtert met vijf vragen jouw reiswensen en voorkeuren zodat je minder tijd kwijt bent met het vinden van de juiste reisaanbieder.

We wensen je alvast een bijzondere reis toe!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Exotische reizen voor singles

Met deze handig tips reis je duurzaam

Geweldig leuke reizen voor singles van boven de 50!

Miljuschka’s Street Food Vietnam

7 wereldse overheerlijke zomerse drankjes

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie