Artikel

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.

Verweggistan

70 procent van de singles zou huis en haard achterlaten om een geliefde achterna te reizen die ze hebben leren kennen in het buitenland. Meer dan de helft zou een nieuwe liefde overal ter wereld volgen, voor nog een 20 procent geldt dit alleen te doen als hij of zij binnen Europa woont.  Op de vraag of ze na een gepassioneerde vakantieliefde wel eens iemand zijn achterna gereisd om te kijken of het meer kon worden laat maar liefst 24 procent weten dit wel eens te hebben gedaan.

Verliefde ogen

Bekijken singles op vakantie nieuwe mensen met de ‘potentiele relatiebril’ op? 75 procent zegt van niet. Ze ervaren het opdoen van nieuwe contacten hetzelfde als wanneer ze thuis Zijn.  De overige 25 procent zegt dat ze wel degelijk kijken of iemand potentieel relatiemateriaal in huis heeft.  Van alle ondervraagden zegt 55 procent op vakantie niet makkelijker of sneller verliefd te worden dan thuis.

Op vakantie met…

Met wie gaat de single op vakantie deze zomer? Maar liefst 33% pakt de koffer en gaat lekker solo, 31% vertrekt met vrienden of familie, 20% gaat op reis met andere singles, 9% met zijn of haar kinderen en 7% blijft deze zomer thuis.

Aan dit onderzoek deden 350 M/V singles mee waarvan 64% vrouw en 36% man.

Bron: Single2Travel

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Koningaap - Safarireizen

gerelateerde artikelen

Leestip: Een meisje, een droom Solo rond de wereld

7 wereldse overheerlijke zomerse drankjes

Zo waan je je op vakantie in je eigen huis

Yoga in de bergen steeds populairder

3 x met singles op vliegvakantie

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie