Artikel

Sexy lingerie om mee te nemen op vakantie

Of je nou naar een warm eiland gaat waar de zon altijd schijnt, of dat je kiest voor een actieve reis: voor lingerie moet er altijd plek zijn in de koffer. Gelukkig zijn er genoeg producten op het gebied van lingerie die lekker weinig plek innemen maar de vakantie toch nog extra leuk kunnen maken. Geïnspireerd door de website van Easytoys bij deze een aantal aanraders die je zeker mee moet nemen op vakantie.

Sexy lingerie voor op vakantie

Een setje is niet alleen mooi, maar ook gemakkelijk mee te nemen. Als je op zoek bent naar een sexy lingerie setje, dan kun je gaan voor een setje van kant dat doorzichtig is. Zo draag je nog wel wat, maar verhul je toch niet veel. Leuk om je partner of je vakantie-date mee te verrassen. Je kunt ook gaan voor een setje dat nog wat meer naakt is. Denk daarbij aan een opening op de helft van de borst en een opening in het ondergoed. Eigenlijk verhult het setje helemaal niets meer, maar geeft het toch een ander effect dan wanneer je niets aan hebt. Ook dit is weer gemakkelijk mee te nemen in de koffer.

Spannende avond

Natuurlijk mogen ook de strings niet ontbreken. Voor een spannende avond kun je kiezen voor een string die aan de onderkant open is, maar je hebt natuurlijk ook nog de simpele string die prima overdag gedragen kan worden. Wist je dat rood ondergoed het meest sexy gevonden wordt door mannen? Een kleine tip dus om te kiezen voor een rode string.

Verrassing vakantieliefde

Ten slotte is een babydoll een absolute aanrader. Dit is een soort jurkje dat vaak de billen net niet bedekt, maar het is dan ook de bedoeling om er nog wel ondergoed onder te dragen. Een babydoll bedekt de buik maar doordat het materiaal vaak doorzichtig is, is er nog steeds veel zichtbaar. De ene babydoll is ontzettend sexy en perfect om je vakantieliefde mee te verrassen, maar er zijn ook wat meer simpele modellen waarin je prima kunt slapen. Genoeg keus voor als jij op vakantie gaat zonder dat je er veel plek voor vrij hoeft te houden in je koffer.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Single maar niet alleen

gerelateerde artikelen

Top tassen voor hippe bestemmingen

Zo actief zijn we op vakantie met vriendschappen en de liefde

Drie wel heel aantrekkelijke feitjes voor reislustige singles

Dit is waarom we makkelijker verliefd worden op vakantie

Succesvol online flirten in een andere taal

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Shoestring - Cuba