Artikel

Sekscruise wil swingers verleiden

Welgestelde, ruimdenkende en vooral seks beluste stellen komen volgend najaar aan hun trekken op de enige échte ‘(make) love boat’ tijdens een achtdaagse erotische cruise op de Adriatische Zee. Passagiers van de zogenaamde Desire Cruise krijgen er exact voorgeschoteld wat ze mogen verwachten: erotiek, luxe en seks. Nieuwe vlam en toe aan een spannende vakantie? Even verder lezen.. 

Climax in Venetië

Het cruiseschip Azamara Quest, met een capaciteit van 690 passagiers, zal van 26 september tot 3 oktober 2017 enkel gereserveerd zijn voor koppels. Dresscode: ‘optioneel’. Thema: ‘seks’. Het is de Mexicaanse firma Original Group – gespecialiseerd in entertainment voor volwassenen – die het schip chartert voor een unieke trip op de deinende Adriatische Zee. De cruise begint en eindigt in Venetië en zal aanmeren in verscheidene havens in Italië (Bologna), Kroatië (Split, Dubrovnik en Zadar) en Slovenië (Koper). Voorspel én climax niet toevallig in het romantische Venetië dus.

seks cruise koppels

Het gevarieerde programma bestaat onder meer uit “intense ijsbrekers” – wat moeten we ons daar bij voorstellen? -, zwembadparty’s, workshops voor koppels en pikante avondjes. Er wordt onomwonden gemikt op swingers en op ruimdenkendheid. Maar dé huisregel blijft uiteraard: “Nee is nee”. De voorziene “private speelkamers” zijn in principe ook enkel voor koppels.

Frivole sfeer

Rodrigo de la Peña, CEO van Original Group, verwoordt het zo: “We popelen om onze meer dan dertig jaar ervaring in het creëren van de perfecte frivole sfeer voor volwassenen over te brengen naar de zee. We twijfelen er niet aan dat de Desire Cruise-beleving het leven van onze passagiers zal veranderen en dat het dé frivole manier zal worden om er tussenuit te knijpen.”

swingers

Heb je een nieuwe liefde en zijn jullie wel in voor een ‘alternatieve vakantie’? De prijzen schommelen tussen 2.537 euro (met vroegboekkorting) en 9.674 euro. Hoe duurder, hoe chiquer. Maar dat zegt natuurlijk niets over het potentiële reisplezier.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Onderwater seks onder de loep

Saoedi-Arabië wil meer toeristen aantrekken

Sex on the Beach: Onbetaalbaar?

Waarom een onenightstand op vakantie extra fijn is

Is het wel zo gezond voor je voeten om de hele zomer op slippers te lopen?

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie