Artikel

Scoor de juiste reisartikelen voor vertrek

Reisplannen gemaakt, dan zijn bijpassende reisartikelen een must. Op vakantie naar een tropische bestemming vergt andere reisbenodigdheden dan wanneer je een weekje naar het hoge koude noorden afreist. Druk bestaan en weinig tijd? Dan scoor je online je reisartikelen snel bij elkaar!

Koffer of rugzak

Big question is… ga je op reis met een koffer of een rugzak. Dit hangt vooral af van het type reis dat je gaat maken. Veel rondtrekken of met het openbaar vervoer stad en land afreizen is geen pretje met een grote zware koffer. Ook al is het een met wieltjes. Voor rondreis vakantie is een goede rugzak veel geschikter. Ga je naar een bestemming waarbij je ofwel op een plek verblijft ofwel met de auto of bus naar andere oorden afreist, dan is een koffer wel weer een prima plan.

Sommige mensen willen een hele opvallende koffer omdat ze hem dan zo van de bagageband af kunnen plukken, anderen kiezen toch liever voor een wat neutralere kleur. In dat geval, hang er iets felgekleurds aan zoals een reislabel. Ook handig voor het geval dat je je koffer kwijt mocht raken.. Bij de keuze van een rugzak even goed opletten hoeveel gewicht je maximaal wilt meedragen. Geen zin om winkel in, winkel uit te gaan? Kijk dan eens op Reisartikelen.nl. Een uitgebreide site met echt alles wat je nodig hebt voor je vakantie. Ook koffers en rugzakken!

Tropenvakantie

Een vakantie naar de tropen vergt een wat andere voorbereiding dan wanneer je naar Frankrijk afreist. Denk maar aan een klamboe tegen de muskieten of andere beestjes. Slaapt wel zo lekker! Je hebt zelfs geïmpregneerde klamboes, nog beter! Een verloopstekker, waterdichte tasjes voor je paspoort en andere papieren, geldbuidel, een waterfilter om schoon drinkwater te maken, of anti-insectenmiddelen. Allemaal nodig en heel eenvoudig online te bestellen. Op Tropenreisartikelen.nl vind je echt alles wat je nodig hebt voor jouw tropische vakantie!

Handige must haves!

Hoe fijn het is om alle info op je mobiele telefoon te hebben, zoals reisapps en andere tips en trics op bestemming, je hebt misschien niet altijd stroom om je smartphone op te laden. Dus is een ouderwetse reisgids onontbeerlijk in jouw reisbagage. Of wat te denken van een flessenkoeler zodat je altijd fris en koel drinkwater bij je hebt! Ook oordopjes zijn in veel gevallen reuze handig om mee te nemen op vakantie. Wij wensen je al vast veel shopplezier met het scoren van al jouw reisbenodigdheden en natuurlijk een fijne vakantie!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Yoga in de bergen steeds populairder

Backpacken: deze tips even lezen wanneer je slaapt in een hostel

Top tassen voor hippe bestemmingen

Met deze tips haal je het beste uit je backpack vakantie

Handige reistip: deze rugzak opent als een koffer

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie