Artikel

Sawadee neemt reiswebsites Baobab en Summum over

De een zijn dood is de ander zijn brood. Zo ook in de reisbranche. In augustus van dit jaar werd bekend dat Terra Travel met reislabels als Summum en Baobab door de crisis niet langer konden blijven bestaan. Nu is er goed nieuws onder de zon. Sawadee reizen neemt beide organisaties over.

Terra Travel meldde eind augustus aan Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) niet meer aan zijn financiële verplichtingen te kunnen voldoen. Mark Groen, algemeen directeur van Terra Travel, liet toen al weten bezig te zijn met de onderhandelingen voor een doorstart. Deze komt er nu met Sawadee.

Baobab en Summum.nl bieden gezamenlijk meer dan 180 rondreizen naar 70 bestemmingen aan, meldt het ANP volgens NU.nl.

‘Gecombineerde aanbod’

Op de site van beide reisorganisaties wordt de doorstart al gemeld: ‘Voor de liefhebbers van Summum Reizen is er goed nieuws! Summum gaat door en wordt onderdeel van Sawadee Reizen. De allermooiste rondreizen, dat is waar wij voor staan. Persoonlijk, servicegericht en duurzaam. Ontdek de bestemmingen waaraan wij ons hart verloren hebben. Bekijk nu ons gecombineerde aanbod.’

Extra vertrekdata

Om de reizigers die eerder bij Baobab en Summum.nl geboekt hebben een passend alternatief te bieden, heeft Sawadee extra vertrekdata gepland. Sawadee Reizen, onderdeel van de PEAK Adventure Travel Group, organiseert sinds 1983 avontuurlijke groepsrondreizen naar bijzondere bestemmingen, waarbij natuur en cultuur centraal staan.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Goedkope vakanties blijken wassen neus

Publieksprijs voor beste reisorganisaties

Nederlanders kunnen op vakantie niet zonder internet

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Koningaap - Safarireizen