Artikel

Ruiken aan je vakantiebestemming

Wil je voordat je op vakantie gaat alvast lekker in de stemming komen? Dan kunnen passagiers op het Londense vliegveld Heathrow alvast de karakteristieke vakantiegeuren ruiken in de vertrekhal.

Geurende wereldbol

Naar aanleiding van de vernieuwde Terminal 2 heeft de Britse luchthaven wereldbol laten ontwerpen die vijf verschillende geuren verspreidt om mensen alvast in de vakantiesfeer te krijgen. De geuren werden gekozen op basis van de populairste bestemmingen vanaf Heathrow. De wereldbol maakt passagiers warm voor hun reis naar Thailand, Zuid-Afrika, Japan, China en Brazilië.

Aroma

Voor de bestemming Zuid-Afrika werk een geur gecreëerd die naar avontuur, safari, wierook, wild gras en muskus ruikt, Wie wil weten hoe Brazilië ruikt krijgt een combinatie van regenwoud, koffie, tabak en jasmijn voorgeschoteld. De geur van Japan is die van de oceaan, zeewier en groene thee.

Smakelijk voor reizigers

Het parfum voor China bestaat uit een mengeling van mystieke tempelwierook en subtiele bloemextracten en de reizigers die naar Thailand vertrekken krijgen een smakelijke mix van citroengras, gember en kokosnoot te ruiken.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Nederlanders nog lang niet vakantiemoe

Eenvoudig besparen op de parkeerkosten bij het vliegveld

Met deze 8 tips reis je in stijl

De mooiste casino bestemmingen 2019

Reizen ook stressvol voor kinderen

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie