Artikel

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.

Mag het voortaan ietsje meer zijn?

De Britse boekingssite Sunshine.co.uk. heeft hier een enquête aan gewaagd. Van alle 1.300 deelnemers, die op vakantie gingen, nam de meerderheid van de mannen, slechts drie onderbroeken mee in hun koffer.

Ruim 37 procent van hen gaat er namelijk van uit dat ze tijdens een zevendaagse trip meestal in hun zwembroek zullen rondlopen. Een kleine 12 procent geeft toe dat ze hun onderbroeken wassen op vakantie. Dames nemen gemiddeld tien slipjes mee.

Wat man meeneemt draag hij ook

De resultaten van deze enquête tonen ook aan dat bijna 100% van de mannen al hun meegenomen kleren effectief dragen. Dames daarentegen proppen hun koffers vol, maar trekken van de ingepakte kleding slechts 61 procent aan.

Vrouw koopt op vakantie kleding bij

Daarnaast geeft bijna de helft van de ondervraagde vrouwen toe dat ze tijdens hun vakantie extra kleren hebben gekocht op hun bestemming. Mannen kunnen die verleiding om te shoppen bijna allemaal weerstaan, op 7 procent na.

Opmerking Redactie

Hopelijk zetten de mannen hun onderbroeken dan in ieder geval in een sopje wanneer ze er doorheen zijn. Niet te hopen dat ze hun onderbroeken aan weerszijden gebruiken, alleen al het idee.

Ben je als man alleen op stap en bezig met een solo beklimming van een of andere berg, dan is het een ander verhaal. Ben je voor het eerst met je nieuwe vriendin op pad, dan is dit namelijk niet bevorderlijk voor de mogelijke romantische sfeer tijdens de vakantie.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Single maar niet alleen

gerelateerde artikelen

Helft Nederlanders ergert zich aan rijgedrag partner

5 zalige zonvakantie bestemmingen voor de single man

Stijlvol reizen doe je met deze 7 tips

Ga je backpacken: tips voor avontuurlijke reizigers

Summer chic: wat zijn de laatste zon, zee en strand modetrends van dit moment?

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

advertentie