Artikel

Reizen met singles: durf jij?

Durf jij op reis met singles? Moet je echt eens proberen! Geen idee waarheen dan? Nou, uit een onderzoekje van blijkt dat Costa Rica de meest favoriete bestemming is bij singles.

Ontmoeten en genieten

Dus wil je leuke, ondernemende reislustige singles ontmoeten dan is Costa Rica niet alleen een goede keuze maar ook een wonderschone bestemming! De 7 dingen die je moet weten voordat je afreist hebben we al voor je verzameld! Het land van de eeuwige lente staat bekend om de tropische wouden en Caribische stranden.The place to be om jouw perfecte match te ontmoeten! Op nummer twee vinden we Brazilië en op nummer drie staat Indonesië. Klinkt goed of niet?

Tips eerste singlevakantie

Ga je voor het eerst met een singlereis mee? Dan is de beste tip die we je kunne geven is om gewoon jezelf te blijven. Zo kan iedereen zien hoe jij écht bent, en dat is wel zo makkelijk. Het kan natuurlijk geen kwaad om jezelf eens van je beste kant te laten zien. Trakteer die leuke man/vrouw daarom een keer een op tropisch drankje. Proost!

Flexibel

Omdat je op een single reis met een groep op vakantie bent, is het handig als je flexibel bent. Soms is met de groep meegaan misschien niet wat jij wilt, maar het kan uiteindelijk wel tot nieuwe ontdekkingen en leuke verrassingen leiden. Go with the flow en laat je meeslepen in een avontuur!

Praten!

Wat singles soms lastig vinden, is om interessante gespreksonderwerpen te vinden. Door op een avontuurlijke single reis te gaan, heb je door jullie gezamenlijke belevenissen altijd wel iets om over te praten. Mocht je er toch even niet uitkomen, praat dan over muziek, het strand, voetbal, hardlopen of koken. Dit zijn de meest voorkomende gespreksonderwerpen onder singles, ook op vakantie.

Meer handige weetjes over Costa Rica lees je hier.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Shoestring - Cuba

gerelateerde artikelen

Met deze handig tips reis je duurzaam

Is een groepsreis met singles wel iets voor mij?

3 x met singles op vliegvakantie

De corona-regels in Frankrijk deze zomer

Vind geluk en beleving in Costa Rica

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie